Hogyan válasszunk autóhűtőt

Ha mozgás közben szükség van az élelmiszerek biztonságára, használhat autós hűtőszekrényt vagy fagyasztót. Ha a jármű folyamatosan mozog, a hűtőszekrény a fedélzeti hálózatról táplálható. Minden autóhűtőnek nagyon tartósnak kell lennie, és ellen kell állnia a vibrációnak és az ütésnek is. A szokásos amerikai család legfeljebb három ilyen hordozható hűtőszekrényt használ. Kisebb mértékben az orosz autósok hordozható hűtőszekrénnyel rendelkeznek. A közérzet javítása elkerülhetetlenül olyan dolgok megszerzéséhez vezet, amelyek annyira szükségesek minden utazás során. A fagyasztott élelmiszerek rövid ideig történő tárolásához vegyen fel egy izoterm zsákot. Ha folyékony edényeket kell tartania, használhat termosz tartályokat. Minden táska fenntartható anyagokból készül. Az autó hűtőszekrényének hűtőegységgel kell rendelkeznie. Ez lehetővé teszi az élelmiszerek hosszabb tárolását a szokásosnál. Az autó hűtőszekrényének külön vagy beépített helye lehet az autóban. Például az ülések vagy a kartámaszok között elhelyezett fülkék használhatók rá.
Az autók hordozható hűtőszekrényei többféle hűtéssel rendelkeznek. Ez lehet kompressziós, abszorpciós vagy hőelektromos. Ha a hűtőszekrény kicsi kapacitású, akkor termoelektromos hűtést alkalmaznak. A hűtőszekrényeket abszorpciós hűtéssel látják el, amelynek térfogata nagyobb jelentőséggel bír. Az álló hűtőszekrények általában csak az álló hűtőszekrényekre alkalmazhatók. Egy autó hűtőszekrényénél ilyen hűtést ritkán alkalmaznak.
A kompressziós hűtőszekrények energiafelhasználása a legkisebb. Az abszorpciós hűtőszekrények valamivel nagyobb energiafogyasztási értékkel rendelkeznek. A hőelektromos hűtőszekrényekben van a legnagyobb energiafogyasztás. Az autó hűtőszekrényének leggazdaságosabb lehetősége egy mini hűtőszekrény, amely úgy néz ki, mint egy láda. Felső része speciális burkolatokkal van ellátva. Laris a legjobban tartja a hideget. A termoelektromos hűtőszekrények a hőmérsékletet a leglassabban. A legjobb, ha mind az ételeket, mind a hűtőszekrényt hűtőbe helyezi utazás előtt. A hőelektromos hűtőszekrény térfogata 0,5–49 liter lehet.

Hogyan válasszunk autóhűtőt
Hogyan válasszunk autóhűtőt
Hogyan válasszunk autóhűtőt
Hogyan válasszunk autóhűtőt Hogyan válasszunk autóhűtőt Hogyan válasszunk autóhűtőtHome | Articles

December 3, 2022 13:40:50 +0200 GMT
0.005 sec.

Free Web Hosting