Hogyan válasszuk ki a megfelelő színű hűtőszekrényeket a konyhájához

A hűtőszekrény tényleges fogyasztói minősége, az egyszerű használat, a műszaki és gazdasági jellemzők mellett a színe és a kialakítása. Korábban a hűtőszekrény kialakítását a markolat formája és a gyártó cég azonos fehér színű védjegye határozta meg. Ma a legkülönfélébb kivitelű és színes modelleket mutatják be a különböző stílusú konyhai berendezésekhez és minden ízléshez.
Az eladott modellek között a leggyakoribb a hűtőszekrény színe, a különböző árnyalatú fehér. Ennek fő oka a higiénia és a legoptimálisabb kompatibilitás volt a különféle konyhabelsővel. A meleg fehér tónusok általában változó intenzitású sárgás árnyalatúak, míg a hideg tónusok kékes árnyalatúak.
A gyártó ma széles választékban kínál fehér mintás fehér hűtőszekrényeket. Népszerűek az LG hűtőszekrények márványos mintával, dombornyomott mintával, amely fát, bőrt és szövetet utánoz. Egyre népszerűbbek a modellek, amelyek bevonata lehetővé teszi, hogy speciális színes jelölőkkel írjon és rajzoljon rájuk. A feliratokat száraz ruhával távolítják el nyomok nélkül.
A hűtőszekrény gyártók számára a modell fehér színét a legnehezebb előállítani. A színes társaikkal ellentétben itt jól láthatóak a legkisebb hibák a termék felületén. Különböző árnyalatú fehér színű festés ugyanarra a festőberendezésre hajtható végre. Színes zománcról fehér zománcra váltáshoz csak egy festési vonallal a csővezetékek és az összes festőberendezés alapos átmosása szükséges, ami jelentősen megnöveli a gyártási költségeket.
A fehér hűtőszekrények eladásának aránya a többi modell között elterjedt, de a vásárlók bizonyos csoportjai között egyre nagyobb a kereslet a színes hűtőszekrények iránt. Annak ellenére, hogy az ipar technikailag képes bármilyen színű modellek előállítására, a fő korlátozó tényező a gyártási költségek mellett továbbra is a színes modellek iránti korlátozott kereslet a fogyasztók széles körében.
Az orosz piacon csak egy cég kínált legfeljebb 12 színű hűtőszekrényt. A külföldi kollégák általában 5 színtípust kínálnak, amelyek a kereslet változásainak függvényében állítják be a színskálát. A legtöbb cég csak a fehér hűtőszekrények sorozatgyártását tartja be.
Az első hazai modelleket kis tételekben készítették, ezek festésére autózománcokat használtak. Nagyon gyakran a hűtő színének a vevő általi megválasztása határozta meg autója színét. A 90-es évekre vörös, sárga, barna, zöld minták voltak jellemzőek. A mai napig a divat a szürke, ezüst, bézs és arany lágyabb pasztell árnyalatokra telepedett.
A különböző stílusú konyhák a hűtőszekrény különböző színeit javasolják. Tehát egy szecessziós konyha esetében a piros, a kék, a sötétszürke a preferált. Fém színű, rozsdamentes acél és alumínium hűtőszekrények keresettek. Kaméleon hűtőszekrények ismertek, amelyek a világítástól és a fényforrás helyétől függően megváltoztatják a színüket.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő színű hűtőszekrényeket a konyhájához
Hogyan válasszuk ki a megfelelő színű hűtőszekrényeket a konyhájához
Hogyan válasszuk ki a megfelelő színű hűtőszekrényeket a konyhájához
Hogyan válasszuk ki a megfelelő színű hűtőszekrényeket a konyhájához Hogyan válasszuk ki a megfelelő színű hűtőszekrényeket a konyhájához Hogyan válasszuk ki a megfelelő színű hűtőszekrényeket a konyhájáhozHome | Articles

December 5, 2022 03:16:06 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting