Hogyan válasszuk ki a megfelelő mosóporszívót vízszűrővel

A vízszűrővel ellátott mosóporszívó a száraz porszívókhoz tartozik, és kiváló minőségű tisztítást is biztosít (beleértve a levegőt is). Az ezekben a porszívókban alkalmazott légtisztító technológia akár 0,001% -kal is csökkenti a porkibocsátást, ami hihetetlenül magas érték. A vízszűrővel végzett mosóporszívó nemcsak a helyiséget tisztítja, hanem megtisztítja és megnedvesíti a levegőt, ami jótékony hatással van a helyiség környezetére. Egy ilyen porszívó szívóteljesítménye a teljes tisztítás alatt állandó, de a porzsákos száraz porszívókban a szívóteljesítmény csökken, amikor a zsák megtöltődik. A mosóporszívó megválasztása ugyanolyan felelős intézkedés, mint az Indesit, Ariston mosógépek javítása.
Vízszűrővel ellátott porszívókban ilyen tisztítási módszer biztosított: a törmelék és a por részecskéit beszívják a porszívó testébe, majd áthaladnak a szintén ott lévő vízen. Minden nehéz törmelék azonnal elsüllyed, leereszkedik az aljára. A könnyű por azonban száraz marad. A víz felett elhelyezett elválasztó segít megszabadulni az ilyen portól. A szeparátor egy üreges henger, amelynek oldalfelülete speciális alakú hosszanti lemezekből áll. Óriási sebességgel forogva maga a víz felszíne felett levegő-víz kavarogást hoz létre, amelynek következtében a vízcseppek nedvesítik a porszemcséket, spórákat, pollent stb. A szeparátor nagy fordulatszámának, valamint a lapátok sajátos kialakításának köszönhetően az iszap és a víz szuszpenziója fokozatosan leülepszik a vízben. Az így megtisztított levegőt a szennyeződéstől és a víztől a szeparátorba szívják, majd kifújják a porszívóból. Érdemes megjegyezni, hogy néhány vízszűrővel ellátott porszívóban HEPA szűrőket használnak további légtisztításhoz.
Az akvaszűrővel ellátott porszívók a vegytisztítás mellett lehetővé teszik a függőleges és vízszintes (gyapjas és sima) felületek nedves tisztítását is, beleértve a csempéket, parkettát, szőnyegpadlót, linóleumot, kárpitozott bútorokat, autó belső terét és matracait. Ezek a mosóporszívók gyűjtik össze a folyadékot, távolítják el a szennyeződéseket, mossák az ablakokat és kezelik a csövek elzáródását.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő mosóporszívót vízszűrővel
Hogyan válasszuk ki a megfelelő mosóporszívót vízszűrővel
Hogyan válasszuk ki a megfelelő mosóporszívót vízszűrővel
Hogyan válasszuk ki a megfelelő mosóporszívót vízszűrővel Hogyan válasszuk ki a megfelelő mosóporszívót vízszűrővel Hogyan válasszuk ki a megfelelő mosóporszívót vízszűrővelHome | Articles

November 28, 2022 18:22:20 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting