Hogyan válasszon alátétet és szárítót

Mint minden háztartási készülék esetében, a szárítási funkcióval rendelkező termékeket is több mutató szerint tanúsítják: a mosás minősége, centrifugálás, szárítás és energiahatékonyság. Az első három paraméter szerint a legtöbb modern kombinált eszköz a legmagasabb A. osztályba tartozik. Kevésbé elterjedtek azok a modellek, amelyek B vagy C osztályú mosással, centrifugálással vagy szárítással rendelkeznek.
Ezek elsősorban a költségvetési árszegmens termékei.
A mosási és szárítási berendezések energiafogyasztásával némileg eltér a helyzet. A dolgok minőségi szárításához nagy mennyiségű áramra van szükség, amelyet nem mindig lehet csökkenteni. Ezért sok ilyen típusú eszköz energiafogyasztása megközelítőleg 0,19-0,23 kWh / kg, és megfelel a B osztálynak.
Vannak olyan eszközök a piacon, amelyek több áramot fogyasztanak. Az energiafogyasztás szempontjából a legalacsonyabb C osztályba sorolják őket.
És csak a legfejlettebb modellekre jellemző az A osztálynak megfelelő alacsony energiafogyasztás (0,17–0,19 kWh / kg).
A mosógép használata
Néha mosás és szárítás után a ruha nedves, száraz vagy ráncos maradhat, ami gyorsan elhasználja. Ez különféle okokból következik be: vagy a háztartási készülékek nem működnek, és szervizbe kell vinni őket, vagy pedig, ami leggyakrabban előfordul, a készülék működési módját helytelenül választották.
Elkerülheti ezeket a problémákat, ha egyszerű, általánosan elfogadott szabályokat követ.
A mosási, centrifugálási és szárítási programokat mindig a ruházat szövetének típusától függően kell kiválasztani. Soha ne töltsön be többet a kísérő dokumentációban feltüntetettnél. Célszerű forró levegőt használni a vastag pamut- vagy vászonszövetek szárítására, de jobb, ha a vékony dolgokat hűvös levegővel használja.
A tárgyak elrakása előtt ellenőrizze, hogy alkalmasak-e mosásra és szárításra a gépben. Az összes szükséges információt általában feltünteti a ruhanemű címkéjén. Tehát a szabadban sok fém, fa vagy műanyag szerelvényt kell felakasztania, különösen kényes dolgokat (szintetikus függönyök, gyapjú, selyem, nejlon harisnya). Írógépben történő szárítás nem ajánlott habszivacsos bélésű termékekhez, terjedelmes tárgyakhoz, például meleg dzsekihez, ágytakarókhoz, hálózsákokhoz, paplanokhoz.

Hogyan válasszon alátétet és szárítót
Hogyan válasszon alátétet és szárítót
Hogyan válasszon alátétet és szárítót
Hogyan válasszon alátétet és szárítót Hogyan válasszon alátétet és szárítót Hogyan válasszon alátétet és szárítótHome | Articles

November 28, 2022 04:16:54 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting