Hogyan kell mosni a gépen és megőrizni az alakját

A kabát ma megfizethető, kényelmes, könnyű, sokoldalú ruházat, amely alternatívát jelent a felső csoport téli ruházatának klasszikus típusaihoz. A farmerhez hasonlóan az alsó kabátot korábban kizárólag speciális munkaruhának használták. Manapság határozottan belépett az életünkbe, mint egyfajta ruházat, amely mindennapos a hideg évszakban.
Mint minden típusú ruházat, a kabátok is általában koszosak. Logikus kérdés merül fel a kabát megfelelő tisztításáról a szennyeződésektől. Az alsó kabátot általában a mosógépben mossák. Számos szabály vonatkozik arra, hogyan lehet egy kabátot mosni egy mosógépben a termék megjelenésének és hőszigetelő tulajdonságainak legjobb megőrzése érdekében.
Az alsó kabát mosása előtt elő kell készíteni a terméket
- rögzítse az összes cipzárt, gombot vagy gombot;
- fordítsa az alsó kabátot a rossz oldalra.
Mosás előtt ne áztassa le a kabátot.
Finom mosási ciklus alatt, speciális folyékony tisztítószerekkel kell lemosni a kabátot legfeljebb 30 fokos hőmérsékleten. Ajánlatos az alsó kabátot finom öblítési módban öblíteni vízcserével.
A termék nem megfelelő mosása következtében pelyhes darabok keletkeznek, amelyeket a termék mosása és szárítása után nehéz lebontani és elosztani a kóbor szösztömeget. Ebben a tekintetben számos gyártó az alsó kabát mosógépben való mosására vonatkozó ajánlásaiban jelzi, hogy a kabátokat teniszlabdákkal együtt kell mosni. A golyók a teljes mosási ciklus alatt felkorbácsolják a szöszöt, ezáltal minimalizálva a nehezen feltörhető szöszök képződését. Az alsó kabát forgatását a gépben kis sebességgel, a golyók kivétele nélkül kell elvégezni. A termék szárítása mind a mosógépben, mind bármely hőforrás közelében elvégezhető. Ne szárítsa meg az alsó kabátot törölközőn vagy takarón, mivel ezek késleltetik a levegő keringését, növelve ezzel a szárítási időt. Szárítás közben meg kell rázni az alsó kabátot, mint a párna verése, hogy a tollak egyenletesebben oszlanak el.
Ezeket az egyszerű ajánlásokat követve könnyen és egyszerűen gondoskodhat kedvenc kabátjáról hosszú ideig, megőrizve megjelenését és hőszigetelő tulajdonságait.

Hogyan kell mosni a gépen és megőrizni az alakját
Hogyan kell mosni a gépen és megőrizni az alakját
Hogyan kell mosni a gépen és megőrizni az alakját
Hogyan kell mosni a gépen és megőrizni az alakját Hogyan kell mosni a gépen és megőrizni az alakját Hogyan kell mosni a gépen és megőrizni az alakjátHome | Articles

December 5, 2022 02:20:29 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting