Hladnjaci s više odjeljaka imaju brojne pogodnosti za čuvanje hrane

Svakodnevno se među potrošačima povećava popularnost modela hladnjaka s mnogo komora. Višekomorni hladnjaci kombiniraju značajke koje zadovoljavaju glavne sklonosti potrošača ove tehnologije - prostranost i praktičnost. Drugi naziv hladnjaka s više odjeljaka je Side by Side, što znači " jedan pored drugog ". Ovo su ime dobili zbog dvoja vrata, koja se zrcale jedna nasuprot drugoj.
Hladnjaci s više odjeljaka imaju sljedeće glavne značajke:
1. Mogućnost brzog zamrzavanja hrane bez mraza - super smrzavanje.
2. NoFrost sustav. To je sustav hlađenja koji ne zahtijeva povremeno odmrzavanje kada se koristi hladnjak s više odjeljaka.
3. Prisutnost zone svježine. Temperatura u ovoj zoni doprinosi dugotrajnom očuvanju svježine proizvoda i sprječava širenje njihovog mirisa iz određenih proizvoda u ostale zone hladnjaka.
4. Zvučni signal otvorenih vrata. Servira se ako su vrata hladnjaka s više odjeljaka otvorena dulje od 30 sekundi ili ako nisu pravilno zatvorena.
Možete kupiti Side by Side hladnjak s više odjeljaka s dodatnim pogodnostima: mini barom, vinskom komorom, aparatima za led. Dizajn hladnjaka s više odjeljaka vrlo je raznolik i omogućuje vam odabir pravog modela za gotovo bilo koji kuhinjski interijer. Hladnjaci s više odjeljaka imaju različite boje: standardnu ​​bijelu, sivu, crnu, smeđu, bež i druge.
Zamrzivač Side by Side hladnjak opremljen je staklenim ili plastičnim policama. Obično standardni modeli imaju 3 police smještene u gornjem dijelu hladnjaka, a 2 donje plastične posude. Jedna do druge vrata hladnjaka koja se otvaraju imaju bočne police, pretince za ulje, ladice za jaja.
Modeli hladnjaka s više komora imaju funkciju brzog zamrzavanja, što vam omogućuje očuvanje vitamina i korisnih mikroelemenata u proizvodima. Također, hladnjaci s više odjeljaka imaju velike zamrzivače.
Ako svoj hladnjak želite učiniti uistinu jedinstvenim, možete se okušati kao dizajner. Možete kupiti samoljepljive naljepnice ili naljepnice i postaviti ih na vrata hladnjaka. To mogu biti slike cvijeća ili apstraktna kompozicija - što god želite.

Hladnjaci s više odjeljaka imaju brojne pogodnosti za čuvanje hrane
Hladnjaci s više odjeljaka imaju brojne pogodnosti za čuvanje hrane
Hladnjaci s više odjeljaka imaju brojne pogodnosti za čuvanje hrane
Hladnjaci s više odjeljaka imaju brojne pogodnosti za čuvanje hrane Hladnjaci s više odjeljaka imaju brojne pogodnosti za čuvanje hrane Hladnjaci s više odjeljaka imaju brojne pogodnosti za čuvanje hraneHome | Articles

December 3, 2022 04:19:36 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting