Hladnjaci male veličine za upotrebu u malim prostorima

Ovaj je članak namijenjen vlasnicima malih kuhinja i onima koji traže mali hladnjak. Ova je tema relevantna za mnoge od nas, jer veličina većine standardnih kuhinja ostavlja mnogo željenog.
Ako se detaljnije pozabavite temom hladnjaka za male kuhinje, vrijedi zaustaviti pažnju na uskim hladnjacima, koji istodobno ostaju prilično prostrani i kvalitetni. A osim toga, oni su i relativno jeftini. Postoje hladnjaci širine samo 48 cm! Ovi su modeli najprikladniji za male obitelji. Volumen komore u takvom hladnjaku je od 102 do 185 litara. Najčešće u modernim hladnjacima sustav odmrzavanja je automatski (sustav kap po kap). Police od kaljenog armiranog stakla obično se mogu podešavati po visini. Dobro je ako su police zaštićene plastičnim rubom kako bi se zaštitile od slučajno prolivene tekućine. U donjem dijelu obično se nalazi spremnik za voće i povrće. Na vratima takvih hladnjaka, balkonske police trebaju biti podesive po visini. Vrata se mogu ponovno objesiti (imaju mogućnost promjene smjera otvaranja). Standardno održavana temperatura je 0-12 ° C, koja se termostatski kontrolira (elektromehanički). Pored toga, mali hladnjaci također su opremljeni ladicom za jaja i držačem za boce. Zamrzivač u takvim hladnjacima je mali (25 litara), možda 48 litara u nekim modelima. Kapacitet smrzavanja do 3 kg dnevno. Sustav odmrzavanja je ručni, održavana minimalna temperatura je -12-18 ° S. U slučaju nestanka struje, temperatura će se zadržati još 15 sati. Hladnjaci male veličine obično su jednokompresorski.
Na tržištu domaćih malih hladnjaka mogu se razlikovati potpuno funkcionalni (sa zamrzivačem) i bez njega; jednokomorni i dvokomorni. Dodatna funkcija je antibakterijski premaz zidova.
Ako vaša kuhinja nije tako mala i možete si priuštiti hladnjak širine 54 cm, tada vaš izbor postaje širi.
Mali hladnjaci vrlo su veliko otkriće za male kuhinje.

Hladnjaci male veličine za upotrebu u malim prostorima
Hladnjaci male veličine za upotrebu u malim prostorima
Hladnjaci male veličine za upotrebu u malim prostorima
Hladnjaci male veličine za upotrebu u malim prostorima Hladnjaci male veličine za upotrebu u malim prostorima Hladnjaci male veličine za upotrebu u malim prostorimaHome | Articles

December 2, 2022 01:06:34 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting