Hladnjaci i njihove značajke

Svaka marka hladnjaka ima svoje osobne karakteristike.
Na primjer, hladnjak LIEBHERR ne zahtijeva odmrzavanje zbog prisutnosti sustava No-Frost. Funkcija Vario-Space omogućuje kombiniranje prostora. Istodobno, ušteda energije doseže 50%. Tu je i funkcija super zamrzavanja. Ova je funkcija namijenjena brzom smrzavanju hrane. Funkcija Biofresh označava prisutnost nulte zone u hladnjaku. Količina vlage može se prilagoditi u različitim dijelovima određene zone. Rashladni elementi mogu se koristiti za prijenosni hladnjak. Čak i ako je opskrba električnom energijom prekinuta, temperatura u hladnjaku neće još dugo rasti.
Hladnjak AEG ima funkciju brzog hlađenja proizvoda, kao i brzog zamrzavanja. U tom slučaju, nakon određenog vremena, temperatura će se postaviti u skladu s navedenim parametrima. Samo ovaj model ima funkciju Holiday. Tijekom svog djelovanja temperatura u hladnjaku doseže +15 stupnjeva. Na ovoj temperaturi ne može se stvoriti miris iz grla, a potrošnja električne energije svedena je na minimum. Kao i u mnogim modelima, ovdje je dostupan akumulator za hladnoću.
Hladnjak SIEMENS također ima sposobnost super smrzavanja. Istodobno su gubici topline najmanji. Tu je i turbo hlađenje, što doprinosi najmanjim opterećenjima kompresora. Dolazi do kombinacije rada ventilatora i kompresora. Ali hladnjak ELECTROLUX opremljen je funkcijom Fuzzy control. Pomoću ove funkcije mikroprocesor nadgleda temperaturni režim koji se javlja u hladnjaku. Također postoji nulta zona, u kojoj se proizvodi čuvaju mnogo dulje, zadržavajući pritom sva hranjiva svojstva i atraktivan izgled. Pogodno otvaranje vrata osigurava prikladna kvaka. Kaljeno staklo povećalo je trajnost.
BOSCH je opremljen automatskim odmrzavanjem, sustavom No Frost, nultom zonom, kao i hladnjakom od poda do poda u zamrzivaču. WHIRLPOOL, zajedno sa svim popularnim i potrebnim funkcijama, može vrlo brzo sniziti temperaturu, a također vam omogućuje samostalno reguliranje vlage u hladnjaku. Korištenje rashladnog sredstva u hladnjacima sigurno je za ozonski omotač.

Hladnjaci i njihove značajke
Hladnjaci i njihove značajke
Hladnjaci i njihove značajke
Hladnjaci i njihove značajke Hladnjaci i njihove značajke Hladnjaci i njihove značajkeHome | Articles

November 28, 2022 03:42:34 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting