Hladnjaci i njihove karakteristike

Svaka marka hladnjaka ima svoje osobne karakteristike.

Hladnjak LIEBHERR, na primjer, ne zahtijeva odmrzavanje zbog postojanja sustava No-Frost. Vario-Space funkcija omogućava kombiniranje prostora. U isto vrijeme, ušteda energije dostiže 50%. Tu je i funkcija super zamrzavanja. Ova je funkcija namijenjena brzom zamrzavanju hrane. Funkcija Biofresh označava prisustvo nulte zone u hladnjaku. U različitim odjeljenjima ove zone možete podesiti količinu vlage. Elementi za hlađenje mogu se koristiti za prijenosni hladnjak. Čak će doći i do prekida napajanja električnom energijom, temperatura u hladnjaku dugo neće rasti.

Hladnjak AEG ima funkciju brzog hlađenja proizvoda kao i brzog smrzavanja. U tom će se slučaju nakon određenog vremena temperatura postaviti u skladu s navedenim parametrima. Samo ovaj model može zadovoljiti funkcionalnost Holidaya. Tokom njegovog rada temperatura u hladnjaku dostiže +15 stepeni. Ne može se formirati zagasiti miris na određenoj temperaturi, a potrošnja energije se svodi na minimum. Kao i u mnogim modelima, ovdje je predviđen i hladni akumulator.

Hladnjak SIEMENS takođe ima mogućnost super zamrzavanja. U ovom slučaju gubitak topline je najmanji. Tu je i turbo hlađenje, što doprinosi najmanjim opterećenjima kompresora. Kombinacija ventilatora i kompresora. Ali hladnjak ELECTROLUX opremljen je funkcijom Fuzzy control. Ovom funkcijom mikroprocesor nadgleda temperaturni režim koji se događa u hladnjaku. Tu je i nulta zona u kojoj se proizvodi čuvaju mnogo duže, a zadržavaju sva prehrambena svojstva i atraktivan izgled. Praktično otvaranje vrata pruža praktična ručka. Kaljeno staklo povećava čvrstoću.

BOSCH je opremljen automatskim odmrzavanjem, No Frost sistemom, nultom zonom, kao i podnom opremom sa hladnoćom u zamrzivaču. WHIRLPOOL, uz sve popularne i potrebne funkcije, može vrlo brzo sniziti temperaturu, a omogućava i nezavisno podešavanje vlažnosti u hladnjaku. Upotreba rashladnog sredstva u hladnjacima sigurno je za ozonski omotač.

Hladnjaci i njihove karakteristike
Hladnjaci i njihove karakteristike
Hladnjaci i njihove karakteristike
Hladnjaci i njihove karakteristike Hladnjaci i njihove karakteristike Hladnjaci i njihove karakteristikeHome | Articles

December 5, 2022 20:13:53 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting