Hladilniki in njihove lastnosti

Vsaka znamka hladilnikov ima svoje osebne značilnosti.
Hladilnik LIEBHERR na primer zaradi prisotnosti sistema No-Frost ne zahteva odtaljevanja. Funkcija Vario-Space omogoča kombiniranje prostora. Hkrati prihranek energije doseže 50%. Na voljo je tudi funkcija super zamrzovanja. Ta funkcija je namenjena hitremu zamrzovanju hrane. Funkcija Biofresh označuje prisotnost ničelnega območja v hladilniku. Količino vlage lahko prilagodite v različnih odsekih določenega območja. Hladilni elementi se lahko uporabljajo za prenosni hladilnik. Tudi če je oskrba z elektriko prekinjena, temperatura v hladilniku še dolgo ne bo naraščala.
Hladilnik AEG ima funkcijo hitrega hlajenja izdelkov, pa tudi hitrega zamrzovanja. V tem primeru se po določenem času nastavi temperatura v skladu z navedenimi parametri. Samo ta model ima funkcionalnost Holiday. Med delovanjem temperatura v hladilniku doseže +15 stopinj. Pri tej temperaturi ne more nastati goren vonj, poraba električne energije pa je minimalna. Tako kot pri mnogih modelih je tudi tu na voljo hladilnik.
Hladilnik SIEMENS ima tudi možnost zmrzovanja. Hkrati so toplotne izgube najmanjše. Na voljo je tudi turbo hlajenje, ki prispeva k najmanjšim obremenitvam kompresorja. Pojavi se kombinacija delovanja ventilatorja in kompresorja. Toda hladilnik ELECTROLUX je opremljen s funkcijo Fuzzy control. S to funkcijo mikroprocesor nadzira temperaturni režim, ki se pojavi v hladilniku. Obstaja tudi ničelno območje, v katerem se izdelki hranijo veliko dlje, hkrati pa ohranijo vse hranilne lastnosti in privlačen videz. Priročno odpiranje vrat omogoča priročen ročaj. Kaljeno steklo je povečalo trpežnost.
BOSCH je opremljen z avtomatskim odtaljevanjem, sistemom No Frost, nič območjem, pa tudi hladilnikom od tal do tal v zamrzovalniku. WHIRLPOOL lahko skupaj z vsemi priljubljenimi in potrebnimi funkcijami zelo hitro zniža temperaturo in omogoča tudi samostojno uravnavanje vlažnosti v hladilniku. Uporaba hladilnega sredstva v hladilnikih je varna za ozonski plašč.

Hladilniki in njihove lastnosti
Hladilniki in njihove lastnosti
Hladilniki in njihove lastnosti
Hladilniki in njihove lastnosti Hladilniki in njihove lastnosti Hladilniki in njihove lastnostiHome | Articles

November 28, 2022 04:46:20 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting