Hladilniki Siemens

Ločeno hladno mesto je namenjeno shranjevanju vina. Zato Siemens vabi vse poznavalce vina, da se seznanijo z novimi modeli hladilnikov, ki so zasnovani posebej za ta namen. KS 38WA40 in KS 30WA40 so namenjeni shranjevanju dragocenega vina. Oba hladilnika sta zasnovana za dolgotrajno shranjevanje vina. Tu lahko vino tudi pripeljete do temperature, ki je predvidena za postrežbo. Za vino je značilno, da lahko razkrije vse svoje arome le pri določeni temperaturi. V ta namen ima hladilnik dva prostora za shranjevanje vin. Posebno temperaturo shranjevanja lahko nastavite elektronsko. To je lahko temperatura skladiščenja ali temperatura pitja. Temperatura se lahko neodvisno razlikuje od 5 do 22 stopinj. Tako široka paleta omogoča hlajenje popolnoma vseh vrst vin.
Temperatura se nastavi s štirimi termometri. Na želene police lahko namestite tri termometre. Vlažnost v hladilniku doseže 80%. Ta namestitev se izvede samodejno. Zaradi visoke vlažnosti se vzorec v vinu ne izsuši, kar vam omogoča, da dragoceno pijačo ohranite v najboljši obliki. Pogoji za shranjevanje vin v kleteh so najbolj idealni. Ni svetle svetlobe, ki bi lahko škodila vinu. Hladilnik Siemens vam omogoča prisotnost zatemnjenega stekla v okolju, ki je blizu naravnemu.
Zasnova hladilnikov KS 38WA40 in KS 30WA40 je najbolj izvrstna tako od zunaj kot od znotraj. Vinoteka ima telo, ki je narejeno iz srebrnastega materiala. Slog in eleganco je mogoče videti v vseh podrobnostih. Ta hladilnik bo videti popolnoma v vsaki sobi. Skozi steklena vrata si lahko ogledate celotno zbirko. Notranjost hladilnika ima mehko osvetlitev. Za vdor tujkov v hladilnik je predvidena posebna vgrajena ključavnica.
Zunanje mere tega modela so standardne. A znotraj lahko sprejme do 107 steklenic. Obstaja veliko število polic, na katerih so vodoravno shranjene. Pijače lahko celo hranite odprte. Za to obstajajo vdolbine. In za shranjevanje dobrot v hladilniku je polica iz stekla, odpornega na udarce.

Hladilniki Siemens
Hladilniki Siemens
Hladilniki Siemens
Hladilniki Siemens Hladilniki Siemens Hladilniki SiemensHome | Articles

December 6, 2022 17:03:14 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting