Hladilnik za led

Čisto ameriški izum je ledomat. Uporablja se v hladilnikih, katerih model je postavljen drug ob drugega. Gre za sistem, ki je vgrajen v vrata hladilnika. Njegova naloga je neprekinjena oskrba s ohlajeno pitno vodo in ledom. Na dan v hladilniku nastane do štiri kilograme rafiniranega ledu. To so lahko standardne kocke ali ledene drobtine. Če upoštevamo drag model hladilnika, je opremljen z elektronskim nadzorom. Na plošči na dotik hladilnika Side-by-side morate aktivirati način delovanja, ki ga trenutno potrebujete. Najpogosteje lahko izberete eno od razpoložljivih možnosti: " ledena kocka ", " ledene drobtine " ali " hladna voda ".
Pred vstopom v ledomat se voda obvezno prečisti. Po tem voda teče v kalup, kjer nastanejo kocke. Voda zmrzne in plast za plastjo tvori ledeno kocko. Če pa ima ledomat funkcijo zdrobljenega ledu, potem nastali led drobi mlin. Da lahko sistem za izdelavo ledu deluje, mora biti hladilnik priključen na svoj vir. Za to je primerna bakrena ali plastična cev. Pipa se zareže v vodovodno cev. Z adapterji morate priključiti cev. Da bi voda tekla že prečiščena, je treba pridobiti filter.
Z njegovo pomočjo bo potekalo mehansko in kemično čiščenje vode iz vseh vrst škodljivih nečistoč. Filtrska bučka ima vložek. Spremeniti ga je treba enkrat na leto. Na zadnji strani hladilnika je reža, v katero je pritrjena ta kartuša. Če upoštevamo stroške te povezave, bo skupaj z vsemi deli in materiali stala približno 140 dolarjev. Hkrati bo tam na voljo žerjav, ki ga je treba med daljšo odsotnostjo izključiti.
Če priporočilo proizvajalca navaja model priporočenega nadomestnega filtra, potem je najbolje, če kupite samo to kartušo. Najpogosteje sta znamka filtra in enota enaka. En filter iz bučke stane približno petdeset dolarjev. Služil bo osem mesecev. Filter z dvema bučkama stane več. Njegova cena lahko doseže dvesto petdeset dolarjev. Toda ta filter bo trajal dvakrat dlje kot običajno.

Hladilnik za led
Hladilnik za led
Hladilnik za led
Hladilnik za led Hladilnik za led Hladilnik za ledHome | Articles

November 29, 2022 14:18:55 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting