Hladilnik z zamrzovalnikom

Zamrzovalnik je lahko opremljen s policami, predelki in predali. Če je zamrzovalnik zasnovan za shranjevanje večje količine hrane, bi morali imeti prednost predali. To je posledica dejstva, da je treba hitreje uporabiti tiste izdelke, ki so dlje shranjeni. In za to bo škatla bolj priročna. Škatla je lahko rešetkasta, pa tudi zaprta. Boljše kroženje zraka z žičnimi predali. Toda majhna zamrznjena zelenjava in sadje veliko bolj verjetno pade skozi rešetkaste škatle. Zelo dobro je, če je ena od razpoložljivih škatel dovolj visoka. Potem se vanj lahko prilegajo nestandardni izdelki (torta). Zamrzovalni predelki so lahko opremljeni s posebnimi koledarji. Označeni morajo biti z datumom zmrzovanja.
Zamrzovalni prostor je lahko opremljen s precej uporabnim predmetom - zamrzovalnim pladnjem. Na pladenj so nameščeni pladnji za led, kot tudi hladilniki. Na istem pladnju je zelo enostavno zamrzniti majhne predmete (cmoke, jagodičevje), ki jih nato vlijemo v posebej pripravljeno posodo. Ta postopek zamrzovanja je učinkovitejši od katerega koli drugega.
Ločeni hladilniki so opremljeni s prostorom za svežino. Izdelki, ki propadejo, dolgo ohranijo svojo svežino. Temperatura tega območja se giblje od 0 do +2 stopinje. Pri tej temperaturi se bakterije razmnožujejo zelo počasi. Na tem območju je zelo priročno hraniti tiste izdelke, ki jih ni treba zamrzniti za kratek čas (meso) ali zelenjavo in sadje. Najbolje je, če je območje svežine v hladilnem predelu. Vendar obstajajo " sveža območja ", ki so razdeljena na mokra in suha območja.
Številni sodobni hladilniki so opremljeni z možnostjo ponovnega obešanja vrat. Kadar obstajajo težave z namestitvijo hladilnika, vam ta možnost lahko pride prav. Če je prostor za namestitev precej majhen, je nujno treba to možnost predvideti. Najbolj priročen način premikanja hladilnika po sobi so posebna kolesa. Hladilnik sam stoji pokonci na nogah. Če ga je treba premakniti, ga je treba le nagniti nazaj. V tem primeru vam ga ni treba nositi, lahko pa ga samo zvijete.

Hladilnik z zamrzovalnikom
Hladilnik z zamrzovalnikom
Hladilnik z zamrzovalnikom
Hladilnik z zamrzovalnikom Hladilnik z zamrzovalnikom Hladilnik z zamrzovalnikomHome | Articles

November 28, 2022 04:46:43 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting