HDTV gata?

Dacă ați fost la un magazin de electronice în ultimul an, probabil că ați observat deja etichetele „HDTV READY” pe televizoare . Cu toate acestea, această abreviere nu înseamnă deloc că televizorul va arăta HDTV. Majoritatea televizoarelor disponibile în prezent (vara 2006) pot primi de fapt un semnal de televiziune de înaltă definiție și ... îl pot comprima până la rezoluția obișnuită de 720 x 576 pixeli.
Adevărata HDTV va funcționa numai pe televizoarele cu un „ nativ “ rezoluție de 1920 * 1080. Dar astfel de televizoare costă cel puțin 2-3 mii de dolari. În plus, până acum nu au fost deloc în Rusia. Abia în iulie 2006, am marcat televizoarele LCD Acer și Philips în lanțul KEY de retail din Sankt Petersburg. Costul televizorului Acer a fost de aproximativ 2.500 de dolari.
Prin urmare, dacă bugetul dvs. este limitat, vă recomand să acordați atenție televizoarelor LCD cu o rezoluție de 1280 x 720, care costă aproximativ 1000 USD.
De asemenea, puteți vedea monitoare cu o diagonală mare care costă aproximativ 300 USD.
Echipamentele proiectate pentru HDTV costă mai mult decât echipamentele convenționale, dar nu mult.
Televizoarele HD sunt împărțite în două grupuri: HDTV Upgradable și HDTV Built-in. Primul grup poate afișa programe HD folosind doar un receptor HDTV extern, care costă aproximativ 700 USD. Televizoarele HDTV încorporate pot afișa canale HDTV fără echipamente suplimentare. Trebuie remarcat aici că se presupune că se instalează un receptor încorporat (adică un receptor) pentru a primi un semnal HDTV al televiziunii terestre. În acest moment, puteți prinde HDTV doar pe o antenă over-the-air din SUA, Franța și Anglia. În Rusia HDTV puteți viziona numai canale HDTV prin satelit. Deschiderea canalelor de cablu este planificată numai. Prin urmare, cumpărarea unui televizor încorporat HDTV este extrem de neînțeleaptă. Din motive de completitudine, trebuie remarcat faptul că, din iunie 2004, doar televizoarele cu tunere încorporate au fost vândute în Statele Unite.

HDTV gata?
HDTV gata?
HDTV gata?
HDTV gata? HDTV gata? HDTV gata?Home | Articles

November 28, 2022 16:21:35 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting