Hűtőszekrények és jellemzőik

Minden hűtőszekrény márkának megvannak a maga személyes jellemzői.
A LIEBHERR hűtőszekrény például nem igényel kiolvasztást a No-Frost rendszer jelenléte miatt. A Vario-Space funkció lehetővé teszi a tér kombinálását. Ugyanakkor az energiatakarékosság eléri az 50% -ot. Van egy szuperfagyasztási funkció is. Ez a funkció az élelmiszerek gyors fagyasztására szolgál. A Biofresh funkció jelzi a nulla zóna jelenlétét a hűtőszekrényben. A páratartalom mennyisége az adott zóna különböző szakaszaiban beállítható. Hűtőelemek használhatók egy hordozható hűtőszekrényhez. Még akkor is, ha az áramellátás megszakad, a hűtőszekrény hőmérséklete sokáig nem emelkedik.
Az AEG hűtőszekrény funkciója a termékek gyors hűtése, valamint gyors fagyasztása. Ebben az esetben egy bizonyos idő elteltével a hőmérsékletet a megadott paramétereknek megfelelően állítják be. Csak ez a modell rendelkezik a Holiday funkcióval. Működése során a hűtőszekrény hőmérséklete eléri a +15 fokot. Ezen a hőmérsékleten nem alakulhat ki dohos szag, és az áramfogyasztás a lehető legkisebb. Csakúgy, mint sok modellben, itt is van hideg akkumulátor.
A SIEMENS hűtőszekrény képes fagyasztani is. Ugyanakkor a hőveszteség a legkisebb. Van turbóhűtés is, amely hozzájárul a legkisebb kompresszor terheléshez. A ventilátor és a kompresszor együttes működése következik be. De az ELECTROLUX hűtőszekrény fel van szerelve a Fuzzy vezérlő funkcióval. Ezzel a funkcióval a mikroprocesszor figyeli a hűtőszekrényben előforduló hőmérsékleti rendszert. Van egy nulla zóna is, amelyben a termékeket sokkal hosszabb ideig tárolják, miközben megőrzik az összes táplálkozási tulajdonságot és vonzó megjelenést. A kényelmes ajtónyitást kényelmes fogantyú biztosítja. Az edzett üveg tartósabb.
A BOSCH fel van szerelve automatikus jégtelenítéssel, No Frost rendszerrel, nulla zónával, valamint padlónként hűtőházzal a fagyasztóban. A WHIRLPOOL az összes népszerű és szükséges funkcióval együtt nagyon gyorsan képes csökkenteni a hőmérsékletet, és lehetővé teszi a hűtőszekrény páratartalmának önálló szabályozását is. A hűtőközeg hűtőszekrényekben történő használata biztonságos az ózonréteg számára.

Hűtőszekrények és jellemzőik
Hűtőszekrények és jellemzőik
Hűtőszekrények és jellemzőik
Hűtőszekrények és jellemzőik Hűtőszekrények és jellemzőik Hűtőszekrények és jellemzőikHome | Articles

December 3, 2022 15:01:14 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting