Hűtőszekrény szokásos opciói

Az egymás melletti hűtőszekrényeknek vannak olyan opcióik, amelyek megkülönböztetik őket az összes többi hűtőtől. Például a hideg szervezése ebben a hűtőszekrényben szakaszokban történik. Ez azt jelenti, hogy a hűtőszekrényben több éghajlati zóna van. Sőt, minden éghajlati zónának megvan a maga irányítása. A hűtőszekrény rendelkezik nulla hőmérsékletű kamrával, fagyasztórekesszel, " frissességi zónával ", kamrával, ahol italokat kell tárolni, valamint egy rekesszel, ahol a páratartalom a kívánt irányba változtatható. A " frissességi zónában " 0 és +1 fok közötti hőmérsékletet tarthat. A romlandó ételeket ebben a kamrában kell tárolni. Lehet hús, hal. Ebben az elszigetelt kamrában az ételt a fagyasztórekeszből levegővel mossák. Ez a kamra lezárt. Emiatt az étel nedvességtartalma változatlan marad.
Az a rekesz, ahol megváltoztathatja a páratartalom-mutatót, zöldek, zöldségek és gyümölcsök tárolására szolgál. A kezelőpanelen beállíthatja a jelzőket. A magas páratartalom megakadályozza a zöldek hervadását. Ha száraz levegőáramot használ, biztos lehet a gyümölcs biztonságában. Az egymás melletti hűtőajtókat különféle italok tárolására tervezték. Ennek a rekesznek a hőmérséklete alacsonyabb lehet, mint a teljes hűtőtérben.
A fagyasztóban a hőmérséklet -18 fok. A No Frost technológiát kötelező részlegként használják ennek az osztálynak. Ez a rendszer biztosítja a ventilátor működését. A fagyasztóban minden irányban egyenletesen osztja el a levegő áramlását. Ennek eredményeként a nedvesség nem kondenzálódik, hanem kifelé kerül. Ha a hűtőszekrényben nem alakul ki fagy, akkor nem kell gyakran mosni és rendet tenni. Szinte minden amerikai hűtőszekrény rendelkezik No Frost rendszerrel.
Számos kiegészítés nélkülözhetetlen az új hűtőszekrényekben. Például a Custom cool camera használatával. Az ételek kiolvasztására tervezték. A leolvasztás során a hideg áramlás átterjed az egész hűtőtérbe. Ez csökkenti az energiafogyasztást. Ez a rendszer hűteni tudja az italokat a kívánt hőmérsékletre, miközben nem fagyasztja le őket. A jégkészítő hűtőszekrényben történő használata lehetővé teszi a hideg víz, valamint a jég és a jégmorzsák bármikor történő fogadását, mivel a rendszer folyamatosan felhalmoz egy bizonyos mennyiségű terméket.

Hűtőszekrény szokásos opciói
Hűtőszekrény szokásos opciói
Hűtőszekrény szokásos opciói
Hűtőszekrény szokásos opciói Hűtőszekrény szokásos opciói Hűtőszekrény szokásos opcióiHome | Articles

November 28, 2022 04:09:26 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting