Hűtőszekrény kezelése

A hűtőszekrény elektronikusan vagy mechanikusan vezérelhető. A leggyakoribb a mechanikus vezérlés. Itt egy hagyományos termosztátot lehet vezérelni. Ez a vezérlés csak az öt elérhető hőmérsékleti mód egyikének kiválasztását teszi lehetővé. Ha figyelembe vesszük az elektronikus vezérlést, akkor annak segítségével nagyon pontos hőmérsékletet állíthat be, ellentétben a mechanikuséval. A pontos hőmérsékletet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban is beállítják. A fagyasztó és a hűtőszekrény vezérlése lehet egy vagy külön. Az egységes szabályozás azt jelenti, hogy a kiválasztott hőmérsékleti rendszert mindkét kamrára alkalmazni kell. A külön vezérlés kényelmesebb. Minden kamra számára beállíthatja a saját hőmérsékletét. Szinte minden elektronikus vezérléssel felszerelt hűtőszekrény külön kamravezérléssel rendelkezik.
A hűtőszekrény felszereléséhez száraz, hűvös helyet kell választania. A legjobb, ha minden hőforrás távol van a hűtőszekrénytől. A hűtőszekrénynek minden oldalról szabad levegő hozzáféréssel kell rendelkeznie. A szobahőmérsékletnek meg kell felelnie az e hűtőszekrény modellhez előírt éghajlati előírásoknak. A szigorúan függőleges helyzet nagyon fontos számára.
Ha a hűtőszekrényt éppen hozták, akkor nem ajánlott bekapcsolni. Kicsit le kellene nyugodnia. Ebben az időben lehet mosni és rendet tenni. Bizonyos idő elteltével bekapcsolhatja, de nem szabad azonnal ételt tenni. A hűtőszekrénynek el kell fogadnia az általa biztosított hőmérsékleti rendszert. Az összes szükséges műveletet és azok sorrendjét szükségszerűen feltüntetik az egyes hűtőszekrényekhez mellékelt utasítások.
A folyamatos működés során időről időre meg kell tisztítani a hűtőszekrényt. Ehhez mosószerekre, valamint száraz ruhára lesz szükség. A mosáshoz a legjobb az agresszív mosószereket kiválasztani. A hűtőszekrény sokféle termék tárolására szolgál. Ennek eredményeként kellemetlen szag alakulhat ki benne. Ennek elkerülése érdekében speciális szagtalanító szereket kell használnia, amelyeket a szagok elnyelésére terveztek. Ha a hűtőszekrény kézi leolvasztással rendelkezik, akkor évente egyszer le kell olvasztania a fagyasztót, és meg kell tisztítania az összes szennyeződéstől és jégtől.

Hűtőszekrény kezelése
Hűtőszekrény kezelése
Hűtőszekrény kezelése
Hűtőszekrény kezelése Hűtőszekrény kezelése Hűtőszekrény kezeléseHome | Articles

November 26, 2022 21:31:49 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting