Hűtőszekrény jégkészítő

Pusztán amerikai találmány a jégkészítő. Olyan hűtőszekrényekben használják, amelyek modellje Side-by-side helyzetben van. Ez egy olyan rendszer, amely a hűtőszekrény ajtajába van beépítve. Feladata hűtött ivóvíz és jég folyamatos ellátása. Naponta legfeljebb négy kilogramm finomított jég keletkezik a hűtőszekrényben. Ezek lehetnek szokásos kockák vagy jégmorzsák. Ha a hűtőszekrény drága modelljét vesszük figyelembe, akkor elektronikus vezérléssel van felszerelve. A Side-by-side hűtőszekrény érintőképernyőjén aktiválnia kell a pillanatnyilag szükséges üzemmódot. Leggyakrabban a rendelkezésre álló lehetőségek közül választhat: " jégkocka ", " jégmorzsák " vagy " hűvös víz ".
A jégkészítőbe való belépés előtt a vizet kötelező tisztításnak vetik alá. Ezt követően a víz a formába áramlik, ahol a kockák kialakulnak. A víz megfagy, és rétegenként képez jégkockát. De ha a jégkészítőnek zúzott jég funkciója van, akkor a keletkező jeget a malom összetöri. Annak érdekében, hogy ez a jégkészítő rendszer működjön, a hűtőszekrényt csatlakoztatni kell a forrásához. Ehhez réz vagy műanyag tömlő alkalmas. A csapot a vízcsőbe vágják. Az adapterek segítségével csatlakoztatnia kell a tömlőt. Ahhoz pedig, hogy a víz már megtisztulva folyjon, szükség van egy szűrő beszerzésére.
Segítségével mechanikus és kémiai víztisztítás zajlik le mindenféle káros szennyeződéstől. A szűrőlombikban van egy patron. Évente egyszer meg kell változtatni. A hűtőszekrény hátulján van egy rés, amelybe ez a patron csatlakozik. Ha figyelembe vesszük ennek a kapcsolatnak a költségeit, akkor az összes munkával és anyaggal együtt körülbelül 140 dollárba kerül. Ugyanakkor egy darut is ott kapnak, amelyet hosszú távollét esetén ki kell kapcsolni.
Ha a gyártó ajánlása feltünteti az ajánlott csereszűrő modelljét, akkor a legjobb, ha csak ezt a patront vásárolja meg. Leggyakrabban a szűrő márka és az egység márka azonos. Egy lombikszűrő körülbelül ötven dollárba kerül. Nyolc hónapig fog szolgálni. Kétlombik szűrő többe kerül. Ára elérheti a kétszázötven dollárt. De ez a szűrő kétszer annyi ideig fog tartani, mint máskor.

Hűtőszekrény jégkészítő
Hűtőszekrény jégkészítő
Hűtőszekrény jégkészítő
Hűtőszekrény jégkészítő Hűtőszekrény jégkészítő Hűtőszekrény jégkészítőHome | Articles

November 29, 2022 12:36:24 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting