Hűtőszekrény fagyasztó

A fagyasztó felszerelhető polcokkal, rekeszekkel és fiókokkal. Ha a fagyasztót nagy mennyiségű élelmiszer tárolására tervezték, akkor a fiókokat kell előnyben részesíteni. Ennek oka az a tény, hogy gyorsabban kell használni azokat a termékeket, amelyeket hosszabb ideig tárolnak. Ehhez a doboz kényelmesebb lesz. A doboz lehet rácsos, valamint zárt. Jobb légkeringés drótfiókokkal. De a kis fagyasztott zöldségek és gyümölcsök sokkal nagyobb eséllyel esnek át a rácsdobozokon. Nagyon jó, ha a rendelkezésre álló dobozok egyike elég magas. Ekkor nem szabványos termékek (sütemény) is elférnek benne. A fagyasztórekeszeket speciális naptárakkal lehet felszerelni. A fagyasztás dátumát fel kell tüntetni.
A fagyasztórekesz felszerelhető egy meglehetősen hasznos cikkel - egy fagyasztótálcával. A tálcára jégtálcákat, valamint hideg akkumulátorokat helyeznek. Ugyanezen a tálcán nagyon könnyű lefagyasztani apró tárgyakat (gombócokat, bogyókat), amelyeket aztán egy speciálisan előkészített edénybe öntenek. Ez a fagyasztási folyamat hatékonyabb, mint bármely más.
A külön hűtőszekrények frissességi résszel vannak ellátva. Az elpusztuló termékek gyorsan, sokáig megőrzik frissességüket. Ennek a zónának a hőmérséklete 0 és +2 fok között mozog. Ezen a hőmérsékleten a baktériumok nagyon lassan szaporodnak. Nagyon kényelmes ebben a zónában tárolni azokat a termékeket, amelyeket rövid ideig nem kell fagyasztani (hús), vagy zöldségeket és gyümölcsöket. A legjobb, ha a frissesség zónája a hűtőtérben található. De vannak „ friss zónák ”, amelyek nedves és száraz zónákra vannak felosztva.
Számos modern hűtőszekrény fel van szerelve az ajtó újrahúzásának lehetőségével. Ha problémák vannak a hűtőszekrény elhelyezésével, ez a lehetőség jól jöhet. Ha a szállásszoba meglehetősen kicsi, akkor feltétlenül gondoskodni kell erről a lehetőségről. A hűtőszekrény szobai mozgatásának legkényelmesebb módja, ha speciális kerekekkel rendelkezik. Maga a hűtőszekrény egyenesen áll a lábain. Ha mozgatni kell, akkor csak hátra kell dönteni. Ebben az esetben nem kell cipelnie, hanem egyszerűen csak guríthatja.

Hűtőszekrény fagyasztó
Hűtőszekrény fagyasztó
Hűtőszekrény fagyasztó
Hűtőszekrény fagyasztó Hűtőszekrény fagyasztó Hűtőszekrény fagyasztóHome | Articles

December 3, 2022 13:29:16 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting