Hűtőszekrény az interneten

Az Electrolux elkészítette új hűtőszekrényét. A képernyő hűtőszekrény most a legújabb technológiával van felszerelve. Csatlakoztatható az internethez. De másrészt a hűtőszekrény ezen előnye negatív minőségévé nőhet. A hackerek ugyanúgy megcélozhatják, mint az unokatestvére a személyi számítógépet. A gyártó minden garanciát vállal a tulajdonos számára. De törölhetők, ha a hűtőszekrény tulajdonosa megkérdőjelezhető oldalakat látogat meg. Hamarosan ennek a modellnek forgalomba kell kerülnie. Ez az igazán egyedi modell lehetővé teszi az interneten való munkát, valamint a szükséges üzenetek küldését. Erre a célra a hűtőszekrény érintőpanellel rendelkezik.
A gyártó vállal minden garanciális kötelezettséget a tulajdonosra. Ha például az eszköz tulajdonosa különféle kétes betűket nyit meg, akkor a hűtőszekrény vírusokkal fertőzött lehet. Ezek a következmények olyan zavarokhoz vezetnek, amelyek a hűtőszekrény működésében jelentkeznek. Mindenekelőtt ez hatással lesz a hűtőszekrény belsejében található klímaberendezésre. Ha a hűtőszekrény vírussal fertőződik meg, a gyártó nem vállal felelősséget az összes szükséges garanciáért.
De mint minden gyártó, az Electrolux vállalat azon kezdett gondolkodni, hogy a hűtőszekrényt olyan programmal szerelje fel, amely leküzdené a belé hatoló vírusokat. Néhány céggel már megkezdődtek a tárgyalások ebben a kérdésben. Mint jelenleg ismeretes, a Doctor Web Fridge Edition program jelenleg a tesztelés utolsó szakaszában van. A tesztelés után a kész programot a Screenfridge hűtőszekrények minden tulajdonosa letöltheti az Eloektroluxról.

Hűtőszekrény az interneten
Hűtőszekrény az interneten
Hűtőszekrény az interneten
Hűtőszekrény az interneten Hűtőszekrény az interneten Hűtőszekrény az internetenHome | Articles

December 6, 2022 16:14:34 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting