Hűtőszekrény éghajlata és kényelme

Bármely hűtőszekrénynek meg vannak a saját mutatói, amelyeken normálisan működik. Például ez lehet a környezeti hőmérséklet. Ezeket a paramétereket figyelembe veszik az egyes hűtőszekrények éghajlati osztályainak meghatározásakor. Többféle éghajlati osztály létezik:
1. N osztály (normál). +16 - + 32 fokos környezeti hőmérsékletet feltételez.
2. SN osztály (szokatlan). Itt a hőmérséklet +10 és + 32 fok között mozog.
3. ST osztály (szubtrópusi). A környezeti hőmérséklet +18 és +38 fok között alakul.
4. T osztály (trópusi). A hőmérséklet +18 és + 43 között lehet.
Piacunk nagy részében vannak olyan hűtőszekrények, amelyek a „ normál ” és „nem normális ” éghajlati osztályba (N vagy SN) tartoznak. De annak a ténynek köszönhetően, hogy a nyári időszak meglehetősen forró, és a hőmérséklete sokkal magasabb, mint +32 fok, a gyártók több osztályú hűtőszekrényekről kezdtek gondolkodni. Jelenleg N-ST vagy SN-ST osztályú hűtőszekrényeket gyártanak. Ennek eredményeként a hűtőszekrény hőmérsékleti tartománya kiterjesztett jelentéssel bír.
A hűtőszekrény kiválasztását az éghajlati osztály tanulmányozásával kell kiegészíteni. A hűtőszekrény összes belső működési körülményének pontosan meg kell egyeznie a teljesítményével. Ezenkívül minden hűtőszekrény fel van szerelve minden szükséges kényelemmel a kényelmes használat érdekében. Például minden hűtőszekrény műanyag polcokkal rendelkezik. De lehetnek fém vagy üveg polcok. A legkényelmesebb polcok üveg. Edzett üvegből készülnek. Hihetetlen tartósságuk mellett könnyen tisztíthatók és tökéletesen sík felületűek. Ezenkívül minden polc olyan zárakkal van ellátva, amelyek megakadályozzák a polc kiesését a termék eltávolítása során.
Minden hűtőszekrény sokféle polc elhelyezési lehetőséget kínál. A polcok magassága teljes mértékben a tulajdonos kívánságaitól függ. A hűtőszekrény egy vagy két izzóval világít. A világítást az elülső élen kell elhelyezni a belső tér felé. A palackok kényelmes elhelyezéséhez konzolok állnak rendelkezésre. Néhány hűtőszekrényben további világítás is lehetséges. Leggyakrabban ez az ajtó. A hűtőrekesz ajtajába otthoni bár vágható. Még hideg víz- és jégkészlet is lehet. Ehhez speciálisan csatlakoznak a vízellátáshoz.

Hűtőszekrény éghajlata és kényelme
Hűtőszekrény éghajlata és kényelme
Hűtőszekrény éghajlata és kényelme
Hűtőszekrény éghajlata és kényelme Hűtőszekrény éghajlata és kényelme Hűtőszekrény éghajlata és kényelmeHome | Articles

December 3, 2022 04:10:06 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting