Hűtőszekrény áramfogyasztása

Az Ergo hatékonysága az egyik fő paraméter, amelyre nagyon figyelnie kell a hűtőszekrény kiválasztásakor. Ha például összehasonlítjuk az otthoni használatra szánt háztartási készülékeket, akkor az áramfogyasztás nagy része erre az otthoni asszisztensre esik. Ezért, ha a hűtőszekrény jövőbeli tulajdonosai a jövőbeli költségekre gondolnak, akkor gazdaságosabb modellt kell választani. A hűtőszekrény energiafogyasztása A-tól G-ig változhat. A legkisebb energiafogyasztás A-ban van. A legnagyobb energiafogyasztás a G osztályú hűtőszekrényekben. Az energiaosztály meghatározásához ismernie kell a vonatkozó 95 / 75 ES és 92/2 ES. Ugyanakkor az eszközök meghatározása, amelyekhez egy ilyen hűtőszekrény tartozhat. Meg kell határozni a hűtő- és a fagyasztókamra hasznos térfogatát is. Ezt követően meg kell határozni az energiafogyasztás névleges értékét egy adott típusú hűtőszekrényhez.
Ugyanakkor figyelembe kell venni az e kategória energiafogyasztási normáit. A névleges értéket 100% -nak kell tekinteni. Ezt követően meg kell határozni, hogy a hűtőszekrény valójában mennyi áramot fogyaszt el a munkához. Az " A " osztály olyan mutatónak felel meg, amelynek értéke kevesebb, mint 55%. 75% -a megfelel a " B " osztálynak . 75% -90% a " C " energiaosztályba tartozik . 90-100% - "D". 100% -110% megfelel az " E " osztálynak . 110-125% az "F" osztályról beszél . Az összes mutató, amely meghaladja a 125% -ot, megfelel G-nek.
De mivel egyre több új technológia jelenik meg, lehetséges, hogy a nemzetközi osztályozást még egy mutatóval kiegészítik. Ez lesz a "Super A" osztály. Ez a típusú hűtőszekrény már létezik. Energiafogyasztásuk sokkal alacsonyabb osztályú, mint a ma létező " A " osztály . Amint láthatja, a valóságban előfordulhat, hogy a hűtőszekrény sokkal kevesebb áramot fogyaszt, mint amennyi a névleges értékben szerepel. Ez kiváló minőségű kompresszorokkal, a legjobb minőségű szigeteléssel és más költséghatékony szerelvényekkel érhető el.
Minden hűtőszekrény fel van szerelve saját matricájával, amely elmondja az ergonómiáját. Itt van feltüntetve az elméleti energiafogyasztás, valamint a hűtőkamrák hasznos térfogata. A gyártó önállóan tudja megadni a modelljének zajszintjét.

Hűtőszekrény áramfogyasztása
Hűtőszekrény áramfogyasztása
Hűtőszekrény áramfogyasztása
Hűtőszekrény áramfogyasztása Hűtőszekrény áramfogyasztása Hűtőszekrény áramfogyasztásaHome | Articles

December 5, 2022 04:28:11 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting