Hűtő üzemmódok

A hűtőszekrény kiválasztásakor a benne biztosított üzemmódokra, valamint minden olyan funkcióra kell alapozni, amely hasznos lehet a működés során. A " szuperfagyasztás " mód akkor hasznos, ha hatalmas mennyiségű ételt kell lefagyasztania. De ez az üzemmód szükséges a kamra előkészítéséhez is a hőmérséklet növelésének folyamatához. Ezt a módot előzetesen engedélyezni kell. Néhány órán belül a kamra hőmérséklete -18 és -24 fok közé csökkenhet. Amint nagy mennyiségű, nem fagyasztott ételt helyeznek a kamrába, annak hőmérséklete azonnal megemelkedik. A " szuperfagyasztás " mód használata esetén ez a folyamat nem lesz ijesztő az étel szempontjából. Segítségével nagy mennyiségű bogyót és gyümölcsöt fagyaszthat le nyáron. A termékek esetében fontos a hőmérsékleti korlát átmenetének ténye a nulla határnál. Abban az esetben, ha a határ elég gyorsan áthalad, a termékek fagyasztás után is természetesebb ízt tartanak fenn.
Ez a jellemző pontosan a " szuperfagyasztás " mód használatakor rejlik . Ellenkező esetben az étel a fagyasztás során elveszíti természetes ízét, és ezzel együtt a tápanyagokat is. A fagyasztási folyamat akkor lesz hatékony, ha az ételt előzetesen apró darabokra vágják. Ez gyorsan lefagy. A fagyasztáshoz speciális táskákat kell készítenie.
A hűtőtér szuperhűtési üzemmóddal felszerelhető. Összehasonlítható a fagyasztóban található ugyanazzal a „ super freeze ” funkcióval . Itt a hőmérsékleti rendszert azonnal +2 fokra hűtik. A hűtési folyamat gyorsabban megy minden olyan cikk esetében, amelyet éppen a hűtőszekrénybe tettek. Mint tudják, nyáron a szobába most behozott termékek hőmérséklete meglehetősen magas. Ha azonnal hűtőszekrénybe teszik, a benne lévő hőmérséklet azonnal megnő.
És mint tudják, a hőmérséklet növekedése negatívan hat mindazokra, akik már benne vannak. A " Supercooling " alkalmazási mód viszonylag gyorsan lehűthető az összes új termékről. És ezzel együtt az egészséges kezelés gondoskodik azokról a termékekről, amelyek már a hűtőszekrényben vannak.

Hűtő üzemmódok
Hűtő üzemmódok
Hűtő üzemmódok
Hűtő üzemmódok Hűtő üzemmódok Hűtő üzemmódokHome | Articles

December 2, 2022 00:54:33 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting