Hűtő- és fagyasztóközpont

A Gourmatic hűtőszekrény-fagyasztó rendszer négy éghajlati zónával van felszerelve. A hűtőszekrény teljes térfogata 465 liter. A hőmérsékleti értéket, valamint a páratartalom-mutatókat különböző módon lehet beállítani. Mindegyik terméknek megvan a maga külön zónája. A termékek ezen megállapítása sokkal hosszabb ideig garantálja a termékek megőrzését frissen. A hűtőszekrény első éghajlati zónája Gourmatic hűtőrendszerrel rendelkezik. Ez az egyedülálló rendszer ötvözi a No Frost technikát, valamint egy olyan rendszert, amelyben nedves légáram kering. Ennek a rendszernek a jelenléte miatt a hűtőszekrény mindig egyenletes hőmérsékletű, valamint hasonló páratartalom-mutatóval rendelkezik. A hűtőszekrény második éghajlati zónájában +14 és +4 fok közötti hőmérséklet-szabályozás van. Itt szabályozhatja a páratartalom és a hőmérséklet szintjét is. Annak érdekében, hogy a legfinomabb élelmiszerek mindig frissek maradjanak, ezen a területen két tárolóedény található. Ennek a zónának a hőmérséklet-rendszere a 0 és +8 közötti mutatóknak felel meg. A harmadik éghajlati övezet a borok tárolására szolgál.
A negyedik éghajlati zónában van egy fagyasztó. A kamrában a No Frost rendszert használják. Az ételek gyors fagyasztása mellett a fagyasztott élelmiszerek hosszú ideig tárolhatók. Az elektronika, amellyel a hűtőszekrény fel van szerelve, pontosan figyeli a hűtőszekrény összes paraméterét. Áramszünet esetén a hűtőszekrény értesíti az esetleges hiányzó élelmiszerekről.
Ez a típusú hűtőszekrény a legelső, amelyet konyhabútorokba lehet beépíteni. Különös figyelmet kell fordítani a készülékre, amelyet jég készítésére terveztek. Itt hűl a víz. A belső " gyár " az átlátszó jégdarabok előkészítésével foglalkozik, jégmorzsákat képez.
Mielőtt a víz jéggé alakulna, számos tisztítási szakaszon megy keresztül, amelynek során a vizet megfosztják minden káros szennyeződéstől. A hűtőszekrénybe épített készülék önállóan folytatja a jégmegújítást. Ezért itt bármikor megtalálhatja a legátláthatóbb és legtisztább jeget. A készülék 1,5 kg jeget termel naponta. A hűtőszekrényben mindig körülbelül két kilogramm kész jég van.

Hűtő- és fagyasztóközpont
Hűtő- és fagyasztóközpont
Hűtő- és fagyasztóközpont
Hűtő- és fagyasztóközpont Hűtő- és fagyasztóközpont Hűtő- és fagyasztóközpontHome | Articles

December 6, 2022 17:22:23 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting