Házi porszívók típusai

Őrült korunkban a porszívó szükséges asszisztens a házban. Enélkül a takarítás során nehéz a háziasszonyoknak. És ha korábban a porszívók választéka csekély volt, akkor most sokféle porszívó létezik, különféle funkciókkal. Milyen típusú porszívók vannak?
Porszívózni kell egy kis szobát, szőnyeget, bútorokat vagy ruházatot? Akkor a száraz porszívók az Ön számára. Ez a fajta porszívó olcsó és kis méretű. A " száraz " porszívók közé tartoznak még: a hagyományos (ballonos) porszívók, amelyek padlók, bútorok, szőnyegek tisztítására szolgálnak. Az ilyen porszívók kompaktak, könnyen mozgathatók, kényelmesek a szekrények és a szekrények tisztításához. Például, ha most vásárolt egy új kanapématracot, és véletlenül bepiszkolódott, akkor egy száraz porszívó gyorsan megoldja problémáit. Van egy teljes méretű porszívó is, ezek nagyobbak, mint a kézi és drágábbak, de több funkcióval, folyamatjelzővel és tágas porgyűjtővel rendelkeznek.
Vannak függőleges típusú porszívók. A takarítást nagy helyiségekben használják, kiválóan képesek leküzdeni a szennyeződéseket, az allergéneket és kényelmesen tisztíthatók, de nagyon masszívak és sok zajt keltenek.
A beépített porszívók a falakba vagy a padlóba épített légcsatornákon keresztül eltávolítják az összes összegyűjtött port, kellemetlen szagokkal és káros allergénekkel. Ez a típusú porszívó csendes, mivel a készülék fő egységét kiviszik a helyiségből. A teljesítmény és a tisztítás mértéke jobb, mint a többi porszívóé, meglehetősen drága és nem könnyű felszerelni. A ház felújításakor vagy építésénél kevesebb energiát fogyasztanak.
Lekerekített, kicsi, tömlők és kefék nélkül mozog a szobában, és port gyűjti, akár tárgyakat és embereket is megkerül. Érdekel? Ezt a csodálatos porszívót robotporszívónak hívják. Számos tisztítási funkcióval rendelkezik: rendszeres, gyors és helyi. Porszívó - a robot kényelmes és szép, teljesen megszabadítja a háziasszonyt a takarítástól. Hátrányok: Drága és nem túl jó a hosszú hajú szőnyegek kezelésében.
A porszívók mosása száraz és nedves tisztítással, permetezéssel és nedvesség felszívásával. A mosó típusú porszívó mossa az ablakokat és a padlót, fertőtleníti és illatozza a szobát, még az eldugult mosogatót is megtisztítja, de a természetes szőnyegeket és a parkettát nem tudják megtisztítani. A szokásosnál nehezebbek, és a betakarítás után gondozást igényelnek (mosás, szárítás).

Házi porszívók típusai
Házi porszívók típusai
Házi porszívók típusai
Házi porszívók típusai Házi porszívók típusai Házi porszívók típusaiHome | Articles

November 26, 2022 21:14:20 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting