Hány alternatívája van az iPad-nek

Annak ellenére, hogy az szórakoztató elektronikai eszközök szerelmesei között létezik az ipad eszköz " személyiségi kultusza " , sok fogyasztó már érdeklődve nézi a piacot, van-e méltó alternatíva az ottani ipaddal szemben? Természetesen az iPad rengeteg előnnyel büszkélkedhet, de ne feledkezzen meg a tábla néhány " hátrányáról " . Leggyakrabban azok között, akik az ipad alternatív változatát keresik, hallani lehet az Apple elektronikus eszközének vádjait kis memóriamennyiségben és a Flash videóval való együttműködésre való képtelenséget. Nagyon gyakran az iPad fejlesztőire is " meleg szóval " emlékeznek, mert nem telepítettek webkamerát és USB portot a készülékbe.
Az alternatív fejlesztések, amelyeknek az ipaddal kell versenyezniük a vásárlók szívéért, most indulnak el a piac felé, így a potenciális versenytársakra kell gondolni, nem pedig valódiakra. Például a HP Slate eszköznek, amelynek jövőbeni árát ötszáz amerikai rubel szinten hirdetik meg, 10 hüvelykes képernyője lesz, operációs rendszerként a Windows 7 és, ahogy lennie kell, alternatívája, hogy az eredeti nem rendelkezik - USB és Flash támogatással. Függetlenül attól, hogy az iPad alternatív változata lesz-e, vagy helyesebb lenne billentyűzet nélküli netbooknak nevezni, a polcokon való nyári megjelenés utáni üzemeltetési tapasztalatok megmutatkoznak.
Az iPad hegemóniáját megkérdőjelező egyéb " alternatívák " már kaphatók az Egyesült Államokban. Ez a 12 hüvelykes Fusion Garage JooJoo, amely az Intel Atom OS-re épül, képes HD videókkal való munkára, és 499 dollárért kelt el. És a jóval kisebb Dell Mini 5 5 hüvelykes képernyővel és az iPad, az Android operációs rendszer alternatívájával. Ez utóbbi alternatív tablet előnyei a mindennapi használat kényelmében rejlenek, mert nem foglal sok helyet és a Google gyors fejlődése, amely számos modern programot és szolgáltatást fog nyújtani az eszközhöz.
A Microsoft Courier eszköz megjelenése, amely újjáéledést okozott mind az ipad tisztelői, mind ellenfelei között, továbbra is kérdéses. A fejlesztők nagyon szép vázlatokat mutattak be, és meglehetősen csábító alternatív paramétereket jelentettek be, amelyek magukban foglalják a készpénzes kijelzőt, a szokatlan tervezési megoldásokat, a kellemes méretet és a ceruza jelenlétét. Kiderült, hogy ez az iPad alternatíva szélesebb szerepet követel, mint pusztán szórakoztató eszköz. Munkaeszköz vagy asszisztens a kreativitásban - ilyen szerepet szánnak az alternatív és szokatlan Microsoft Courier-nek. De egyelőre nem világos, hogy ennek a projektnek a logikai vége lesz-e.

Hány alternatívája van az iPad-nek
Hány alternatívája van az iPad-nek
Hány alternatívája van az iPad-nek
Hány alternatívája van az iPad-nek Hány alternatívája van az iPad-nek Hány alternatívája van az iPad-nekHome | Articles

December 3, 2022 07:45:16 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting