Gorenje

Kompania sllovene Gorenje është e njohur në tregun evropian që nga viti 1950. Bima e parë ishte e vendosur në fshatin Grenier. Ishte ky emër që u mor si markë e kompanisë. Fillimisht, kompania ishte e angazhuar në prodhimin e produkteve për bujqësi. Grupi i parë i tenxhereve u prodhua në 1658. Ky produkt i tronditi aq shumë të gjithë konsumatorët, sa në vitin 1961 grupi i parë i pllakave të tilla u dërgua në Gjermani. Vëllimet e prodhimit vazhdimisht rriteshin. Në vitin 1968, kompania filloi prodhimin e frigoriferëve që ishin të pajisur me kompresorë. Në mënyrë që lëshimi i produkteve të ketë një përfundim logjik, kompania vendosi të angazhohej në prodhimin e mobiljeve të kuzhinës dhe pajisjeve të lidhura me to. Kufjet me cilësi më të lartë u lëshuan në 1971. Strategjia e zgjedhur e kompanisë si dhe strategjitë e marketingut ishin perfekte. Si rezultat, zgjerimi i rrjetit të shitjes me pakicë Gorenje ndodhi jo vetëm brenda vendit, por edhe jashtë vendit.
Sot kompania nuk është e angazhuar vetëm në prodhimin e frigoriferëve. Fushat e saj të veprimtarisë përfshijnë prodhimin e mobiljeve, shërbimet hoteliere dhe restorante, instrumentet dhe inxhinierinë mekanike. Më shumë se pesëdhjetë përqind e prodhimit eksportohet. Në të ardhmen e afërt, kompania do të hyjë në pesë prodhuesit më të mirë të pajisjeve shtëpiake. Dy milion e gjysmë produkte prodhohen çdo vit nga Gorenje. Frigoriferët dhe ngrirjet përbëjnë një milion produkte. Sobat e gatimit gjithashtu zënë një milion, makina larëse - pesëqind njësi.
Pasi të keni marrë parasysh frigoriferin Gorenje, si një amvisë e thjeshtë ashtu edhe një specialist do të mahniten. Dizajni i brendshëm dhe i jashtëm i frigoriferit është i standardit më të lartë. Të gjithë frigoriferët e ndërmarrjes përjashtojnë përdorimin e substancave të dëmshme për mjedisin. Kontrolli i temperaturës kryhet në mënyrë elektronike. Ky detaj mund t'i atribuohet zhvillimeve të fundit të kompanisë. Kontrolli i temperaturës në frigorifer dhe frigorifer është elektronik. Në rast se pronari i frigoriferit shpesh hap frigoriferin, sistemi do të rregullojë në mënyrë të pavarur temperaturën. Ngrirësit janë të pajisur me dy akumulatorë të ftohtë. Temperatura në ngrirje të tillë është më e sakta. Disa modele të frigoriferëve Gorenje kanë një ventilator. Ekziston gjithashtu një radio, një orë dhe një ekran LCD në një asistent modern në shtëpi.

Gorenje
Gorenje
Gorenje
Gorenje Gorenje GorenjeHome | Articles

November 28, 2022 04:20:50 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting