Gorenje

Compania slovenă Gorenje este cunoscută pe piața europeană din 1950. Prima fabrică a fost situată în satul Grenier. Acest nume a fost luat ca marca companiei. Inițial, compania se ocupa cu producția de produse pentru agricultură. Primul lot de aragazuri a fost produs în 1658. Acest produs a uimit atât de mult consumatorii, încât în ​​1961 primul lot de astfel de plăci a fost trimis în Germania. Volumele de producție erau în continuă creștere. În 1968, compania a început să producă frigidere echipate cu compresoare. Pentru ca lansarea produselor să aibă o concluzie logică, compania a decis să se angajeze în producția de mobilier de bucătărie și echipamente aferente. Căștile de cea mai înaltă calitate au fost lansate în 1971. Strategia companiei alese, precum și strategiile de marketing au fost perfecte. Ca urmare, extinderea rețelei de retail Gorenje a avut loc nu numai în țară, ci și în străinătate.
Astăzi compania nu se angajează doar în producția de frigidere. Domeniile sale de activitate includ fabricarea de mobilă, servicii de hoteluri și restaurante, instrumente și inginerie mecanică. Peste cincizeci la sută din producție este exportată. În viitorul apropiat, compania urmează să intre în primii cinci mari producători de aparate de uz casnic. Două milioane și jumătate de produse sunt produse anual de Gorenje. Frigiderele și congelatoarele reprezintă un milion de produse. Sobe de gătit ocupă, de asemenea, un milion, mașini de spălat - cinci sute de unități.
Având în vedere frigiderul Gorenje, atât o simplă gospodină, cât și un specialist vor fi uimiți. Designul interior și exterior al frigiderului este la cel mai înalt standard. Toate frigiderele companiei exclud utilizarea substanțelor nocive pentru mediu. Controlul temperaturii se realizează electronic. Acest detaliu poate fi atribuit ultimelor evoluții ale companiei. Controlul temperaturii în frigider și congelator este electronic. În cazul în care proprietarul frigiderului deschide adesea frigiderul, sistemul va regla temperatura independent. Congelatoarele sunt echipate cu două acumulatoare de frig. Temperatura în astfel de congelatoare este cea mai precisă. Unele modele de frigidere Gorenje au ventilator. Există, de asemenea, un radio, un ceas și un ecran LCD într-un asistent la domiciliu modern.

Gorenje
Gorenje
Gorenje
Gorenje Gorenje Gorenje



Home | Articles

November 30, 2022 09:14:18 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting