Gorenje

A szlovén Gorenje cég 1950 óta ismert az európai piacon. A legelső üzem Grenier faluban volt. Ezt a nevet vették a cég márkájának. Kezdetben a vállalat mezőgazdasági termékek előállításával foglalkozott. A legelső tűzhely-tételt 1658-ban állították elő. Ez a termék minden fogyasztót annyira megdöbbentett, hogy 1961-ben az első adag ilyen lemezt Németországba küldték. A termelési mennyiség folyamatosan nőtt. 1968-ban a vállalat hűtőszekrényeket kezdett gyártani, amelyek kompresszorokkal voltak felszerelve. Annak érdekében, hogy a termékek forgalomba hozatalának logikus következtetése legyen, a vállalat úgy döntött, hogy konyhabútorok és kapcsolódó berendezések gyártásával foglalkozik. A legjobb minőségű fejhallgatók 1971-ben jelentek meg. A választott vállalati stratégia, valamint a marketing stratégiák tökéletesek voltak. Ennek eredményeként a Gorenje kiskereskedelmi hálózat bővítése nemcsak az országon belül, hanem külföldön is megtörtént.
Ma a vállalat nemcsak hűtőszekrények gyártásával foglalkozik. Tevékenységi területei a bútorgyártás, a szállodai és éttermi szolgáltatások, a műszer- és gépgyártás. A termelés több mint ötven százalékát exportálják. A közeljövőben a vállalat bekerül az öt legnagyobb háztartási készülékgyártó közé. Évente két és fél millió terméket gyárt a Gorenje. A hűtőszekrények és fagyasztók egymillió terméket jelentenek. A főzőkályhák is milliót foglalnak el, a mosógépek - ötszáz egységet.
Figyelembe véve a Gorenje hűtőszekrényt, egyszerû háziasszony és szakember is csodálkozni fog. A hűtőszekrény belső és külső kialakítása a legmagasabb színvonalú. A vállalat összes hűtőszekrénye kizárja a környezetre káros anyagok használatát. A hőmérséklet-szabályozás elektronikus úton történik. Ez a részlet a vállalat legújabb fejleményeinek tulajdonítható. A hőmérséklet-szabályozás a hűtőszekrényben és a fagyasztóban elektronikus. Abban az esetben, ha a hűtőszekrény tulajdonosa gyakran kinyitja a hűtőszekrényt, a rendszer függetlenül szabályozza a hőmérsékletet. A fagyasztók két hideg akkumulátorral vannak felszerelve. Az ilyen fagyasztókban a hőmérséklet a legpontosabb. A Gorenje hűtőszekrények egyes modelljeiben ventilátor található. Van egy rádió, egy óra és egy LCD kijelző is egy modern otthoni asszisztensben.

Gorenje
Gorenje
Gorenje
Gorenje Gorenje GorenjeHome | Articles

November 27, 2022 03:15:11 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting