Glatki zid hladnjaka

Ako uzmemo u obzir američke Side-by-side hladnjake, onda je poželjno da ih ugradimo. Kad se upoznate s europskim hladnjacima, možete vidjeti da se njihov izmjenjivač topline nalazi na stražnjem zidu. Zbog toga se takav hladnjak ne može pomaknuti blizu zida. Ovdje se mora strogo pridržavati uputa koje preporučuje proizvođač. Najčešće bi ta udaljenost od zida do hladnjaka trebala odgovarati udaljenosti od 5-8 cm. Tehnika izrađena u SAD-u pretpostavlja potpuno glatki zid. Izmjenjivač topline u proizvedenoj opremi nalazi se u donjem dijelu, na " bazi ". Kao rezultat ovog rasporeda, oprema se može gurnuti blizu zida, kao i ugraditi u namještaj. Ovaj se položaj ne može postići standardnom tehnikom koja ne uključuje neposrednu blizinu.
Održavanje takvih hladnjaka danas je iznenađujuće jednostavno. No, ne tako davno, prije tri godine, trebalo se brinuti o takvoj tehnici. Sva prašina morala se uklanjati iz izmjenjivača topline jednom u tri mjeseca. Suvremene tehnologije omogućuju minimalno prikupljanje prašine. S obzirom na to, održavanje hladnjaka je minimalno. Ali ako se u sobi koriste grijani podovi, tada je potrebno napustiti takav hladnjak, u kojem se izmjenjivač topline nalazi u donjem dijelu. U tom će se slučaju smanjiti radni vijek kompresora. I potrošnja električne energije hladnjaka će se povećati.
Hladnjak Side-by-side ima prilično dug vijek trajanja. Kao što pokazuju činjenice i proizvođači, on može raditi ispravno do 10-15 godina. Složite se da je malo uobičajenih hladnjaka sposobnih za dugotrajno pravilno posluživanje. Side-by-side hladnjak je, naravno, dizajniran za one koji vole intenzivnije korištenje ove tehnike.
Ovaj hladnjak može raditi pri punom opterećenju u uvjetima visokih temperatura. Temperatura zraka može doseći +40 stupnjeva, a hladnjak neće osjetiti ovo opterećenje. Ali, u svakom slučaju, najvažnija kvaliteta ovog hladnjaka je da su dizajn, kao i rad bez poteškoća, promišljeni do najsitnijih detalja.

Glatki zid hladnjaka
Glatki zid hladnjaka
Glatki zid hladnjaka
Glatki zid hladnjaka Glatki zid hladnjaka Glatki zid hladnjakaHome | Articles

November 29, 2022 14:28:38 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting