Gladka stena hladilnika

Če upoštevamo ameriške Side-by-side hladilnike, je bolje, da jih namestimo vgradne. Ko se seznanite z evropskimi hladilniki, lahko vidite, da se njihov izmenjevalnik toplote nahaja na zadnji steni. Zaradi tega takšnega hladilnika ni mogoče premakniti blizu stene. Tu je treba dosledno upoštevati navodila, ki jih priporoča proizvajalec. Najpogosteje mora ta razdalja od stene do hladilnika ustrezati razdalji 5-8 cm. Tehnika, izdelana v ZDA, predpostavlja popolnoma gladko steno. Izmenjevalnik toplote v izdelani opremi se nahaja v spodnjem delu, na " osnovi ". Kot rezultat te ureditve lahko opremo potisnete ob steno in jo vgradite v pohištvo. Tega položaja ni mogoče doseči s standardno tehniko, ki ne vključuje neposredne bližine.
Vzdrževanje takih hladilnikov je danes presenetljivo preprosto. Toda ne tako dolgo nazaj, pred tremi leti, je bilo treba skrbeti za takšno tehniko. Vsak prah je bilo treba odstraniti iz toplotnega izmenjevalnika enkrat na tri mesece. Sodobne tehnologije zagotavljajo minimalno zbiranje prahu. Glede na to je vzdrževanje hladilnika minimalno. Ampak, če se v sobi uporabljajo ogrevana tla, je treba opustiti tak hladilnik, v katerem je izmenjevalnik toplote v spodnjem delu. V tem primeru se bo življenjska doba kompresorja skrajšala. In poraba električne energije hladilnika se bo povečala.
Hladilnik Side-by-Side ima precej dolgo življenjsko dobo. Kot kažejo dejstva in proizvajalci, lahko deluje pravilno do 10-15 let. Strinjajte se, da je malo običajnih hladilnikov sposobnih pravilno služiti dlje časa. Hladilnik Side-by-side je seveda zasnovan za tiste, ki imajo raje intenzivnejšo uporabo te tehnike.
Ta hladilnik lahko deluje pri polni obremenitvi v pogojih visokih temperatur. Temperatura zraka lahko doseže +40 stopinj, hladilnik pa ne bo občutil te obremenitve. Vsekakor pa je najpomembnejša kakovost tega hladilnika ta, da je zasnova, pa tudi brezhibno delovanje, premišljena do najmanjših podrobnosti.

Gladka stena hladilnika
Gladka stena hladilnika
Gladka stena hladilnika
Gladka stena hladilnika Gladka stena hladilnika Gladka stena hladilnikaHome | Articles

December 3, 2022 14:50:41 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting