Gheață cu apă

Compania Electrolux se gândește în permanență la perfecțiunea modelelor sale, precum și la modul în care acestea aduc cât mai mult beneficiu proprietarilor lor. Cea mai recentă idee a companiei este de a furniza oamenilor apă potabilă în mod continuu. Această caracteristică este relevantă în special pentru cei care trăiesc permanent într-o metropolă. Cea mai recentă dezvoltare a companiei se referă la crearea capacității de a furniza unei persoane nu numai apă potabilă obișnuită, ci și apă carbogazoasă, precum și gheață. Frigiderele Source și Glacier sunt concepute pentru a se potrivi perfect. Aceste modele pot fi instalate în imediata vecinătate și pot furniza apă și gheață celor care au nevoie. Pentru aceasta, dispensarele sunt prevăzute pe ușile frigiderului.
Această evoluție se datorează faptului că nu este întotdeauna convenabil să cumpărați apă potabilă îmbuteliată într-un magazin. Această apă trebuie transferată și depozitată undeva acasă. Sticlele trebuie aruncate în mod constant și pot crește semnificativ spațiul de gunoi. Noul model de frigider este capabil să furnizeze apă potabilă direct de la ușa frigiderului și în orice moment convenabil. Frigiderul Source este conceput pentru a furniza apă potabilă. E poate fi beat și folosit pentru gătit. Este bun pentru sănătate și nu conține impurități dăunătoare sănătății umane.
Apa din acest model este furnizată din exterior. Dacă trebuie să obțineți apă minerală, potabilă, trebuie să puneți un recipient adecvat sub dispensar și să apăsați butonul. Alimentarea cu apă în frigider este de 3,6 litri. El este capabil să completeze foarte repede. Sistemul are un filtru încorporat pentru a îmbunătăți gustul și claritatea. Indicatorul amplasat în frigider va avertiza despre momentul în care filtrul trebuie înlocuit.
O altă noutate a companiei este frigiderul Glacier. Un dispozitiv este prevăzut în ușa frigiderului care furnizează gheață. Tehnologia de producție este aranjată în așa fel încât lipirea cuburilor de gheață este exclusă. Cu o mână, puteți lua cantitatea necesară de gheață. Pentru a împiedica epuizarea stocurilor de gheață, nu este necesar să adăugați apă în rezervor. Frigiderul face totul automat. Frigiderul are o funcție specifică. De îndată ce cade noaptea, începe să funcționeze automat la zgomot redus. Este prevăzută o încuietoare pentru copii, precum și tehnologia Frost-frе.

Gheață cu apă
Gheață cu apă
Gheață cu apă
Gheață cu apă Gheață cu apă Gheață cu apăHome | Articles

December 3, 2022 03:57:29 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting