Gestionarea frigiderului

Frigiderul poate fi controlat electronic sau mecanic. Cel mai frecvent este controlul mecanic. Un termostat convențional este controlat aici. Această comandă oferă doar selectarea unuia dintre cele cinci moduri de temperatură disponibile. Dacă luăm în considerare controlul electronic, atunci cu ajutorul acestuia puteți seta o temperatură foarte precisă, spre deosebire de cea mecanică. Temperatura exactă este setată atât în ​​frigider, cât și în congelator. Controlul congelatorului și al frigiderului poate fi individual sau separat. Controlul unificat înseamnă că regimul de temperatură selectat se va aplica ambelor camere. Controlul separat este mai convenabil. Pentru fiecare cameră, puteți seta propria temperatură. Aproape toate frigiderele echipate cu control electronic au control separat al camerei.
Pentru a instala frigiderul, trebuie să selectați un loc uscat și răcoros. Cel mai bine este dacă toate sursele de căldură sunt departe de frigider. Frigiderul trebuie să aibă acces gratuit la aer din toate părțile. Temperatura camerei trebuie să respecte standardele climatice specificate pentru acest model de frigider. O poziție strict verticală este foarte importantă pentru el.
Dacă tocmai a fost adus frigiderul, atunci nu este recomandat să îl porniți. Ar trebui să se așeze puțin. În acest moment, poate fi spălat și pus în ordine. După un anumit timp, îl puteți porni, dar nu ar trebui să puneți imediat mâncare în el. Frigiderul trebuie să accepte regimul de temperatură pe care îl asigură. Toate acțiunile necesare și succesiunea lor sunt neapărat indicate în instrucțiunile atașate la fiecare frigider.
Din când în când în timpul funcționării continue, frigiderul trebuie curățat. Acest lucru va necesita detergenți, precum și o cârpă uscată. Cel mai bine este să selectați detergenți neagresivi pentru spălare. Frigiderul este un loc pentru depozitarea unei mari varietăți de produse. Ca urmare, se poate forma un miros neplăcut în el. Pentru a o evita, trebuie să folosiți deodorante speciale care sunt concepute pentru a absorbi mirosurile. Dacă frigiderul are dezghețare manuală, atunci o dată pe an trebuie să dezghețați congelatorul și să-l curățați de toate creșterile și gheața.

Gestionarea frigiderului
Gestionarea frigiderului
Gestionarea frigiderului
Gestionarea frigiderului Gestionarea frigiderului Gestionarea frigideruluiHome | Articles

December 3, 2022 14:09:45 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting