Genijalan Electrolux

Još 2010. godine Yuri Dmitriev predložio je novi koncept Electroluxa - hladnjak budućeg hladnjaka Bio Robot.
Ovaj " Electrolux " sadržavat će biopolimerni gel koji se hladi luminiscencijom i masom obavija proizvode. Gel će sačuvati njihovu izvornu kvalitetu, a u tome će mu pomoći i bezzračni prostor hladnjaka. Izvor energije za takvu jedinicu nije potreban, jer će energija za hlađenje dolaziti iz okoliša.
Svi su proizvodi smješteni u neku vrstu amorfne aktivne mase koja zauzima puno manje prostora od bilo kojeg hladnjaka koji postoji danas. Proizvodi se mogu postaviti u bilo kojem smjeru: dolje, gore, vodoravno, okomito.
Naravno, ova ideja je previše fantastična, ali je i izuzetno lijepa. Dizajn, boja i izvedba jednostavno očaravaju sofisticirane suvremenike. I sasvim je moguće da će se za nekoliko godina naše kuhinje osloboditi glomaznih prethodnika i ukrasiti svoj dizajn takvim bio-robotom.
Cijena će, očito, također biti na rubu fantazije. Ali za svako zadovoljstvo, kako kažu, morate platiti.
Ako su proizvođači hladnjaka odlučili stvoriti nešto radikalno drugačije od prethodne tehnologije, tada u liniji grijača nema takvog trenda. Glavni zadatak grijača zraka je održavanje željene temperature u sobi. I to se može riješiti bez upotrebe takvih otmjenih stvari poput gela. Glavna stvar je da je soba topla.

Genijalan Electrolux
Genijalan Electrolux
Genijalan Electrolux
Genijalan Electrolux Genijalan Electrolux Genijalan ElectroluxHome | Articles

November 29, 2022 13:47:36 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting