Genialni Electrolux

Leta 2010 je Yuri Dmitriev predlagal nov koncept Electroluxa - hladilnika prihodnjega hladilnika Bio Robot.
Ta " Electrolux " bo vseboval biopolimerni gel, ki se s luminiscenco ohladi in izdelke oblije s svojo maso. Gel bo ohranil njihovo prvotno kakovost, pri tem pa mu bo pomagal brezzračni prostor hladilnika. Vir energije za takšno enoto ni potreben, saj bo energija za hlajenje prihajala iz okolja.
Vsi izdelki so postavljeni v nekakšno amorfno aktivno maso, ki zavzame veliko manj prostora kot kateri koli hladilnik, ki obstaja danes. Izdelke lahko postavite v katero koli smer: spodaj, zgoraj, vodoravno, navpično.
Seveda je ta ideja preveč fantastična, je pa tudi izjemno lepa. Oblika, barva, izvedba preprosto očarajo prefinjene sodobnike. In povsem možno je, da se bodo naše kuhinje čez nekaj let osvobodile kosovnih predhodnikov in s takšnim bio-robotom okrasile svojo zasnovo.
Očitno bodo tudi stroški na meji fantazije. A za kakršnokoli zadovoljstvo, kot pravijo, je treba plačati.
Če so se proizvajalci hladilnikov odločili ustvariti nekaj, kar se bistveno razlikuje od prejšnje tehnologije, potem v liniji grelnikov ni takšnega trenda. Glavna naloga grelnika zraka je vzdrževanje želene temperature v prostoru. In s tem se je mogoče spoprijeti brez uporabe tako modnih stvari, kot je gel. Glavna stvar je, da je soba topla.

Genialni Electrolux
Genialni Electrolux
Genialni Electrolux
Genialni Electrolux Genialni Electrolux Genialni ElectroluxHome | Articles

November 27, 2022 03:06:00 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting