Gdje otići za kupnju filtara za perilice rublja

Ne postoje posebni savjeti za popravak perilica rublja, jer svaki od njih ima svoju servisnu dokumentaciju i značajke. Ali postoje kvarovi koji se mogu popraviti ručno. To su često začepljeni filtri perilice rublja ili privremeni pad napona. Nekoliko savjeta pomoći će vam da se sami snađete u kvarovima.
1. Perilica se ne pokreće (indikatorske lampice nisu ugašene).
U tom slučaju provjerite je li glavni kabel uključen u zidnu utičnicu. Također je moguće da u kući nema struje. Neki modeli perilica imaju brave i stroj se neće uključiti dok su vrata otvorena (nisu dobro zatvorena). Svakako provjerite je li slavina za vodu odvojena.
2. Stroj se ne puni vodom.
Prvi korak je provjeriti je li voda u kući uključena. Također pratite nepropusnost spoja na vodovod. Pazite da crijevo nije savijeno.
Ako je sve u redu, najvjerojatnije se radi o filtrima koji se povremeno začepe. Filteri za perilice mogu se ručno očistiti: odvrnite crijevo za dovod vode (nalazi se na stražnjoj strani perilice) i pažljivo, pomoću kliješta, uklonite mrežicu. Ona bi trebala biti oprana od prljavštine.
3. Jake vibracije prilikom pranja.
Takav minus perilica može nastati iz neravne površine na kojoj stoji. Da biste provjerili je li tako - samo malo protresite automobil s jedne na drugu stranu. Ako se stroj ljulja, treba ga premjestiti ili pod izravnati.
Ako se ovakva vrsta buke dogodi tijekom prvog pranja, ne morate odmah koristiti jamstveni list. Jednostavno neće dobro doći. U tom slučaju provjerite transportne vijke. Ako jesu, pucaj. Smješteni su na stražnjoj strani perilice rublja.
Neravnomjerna raspodjela rublja može biti još jedan razlog za buku ove tehnike. Da biste posao vratili u normalu, morate zaustaviti pranje i prebaciti rublje.
Stroj za pranje rublja može se pokvariti u bilo kojem trenutku, popravak može biti skup i dugotrajan, ali ako se aparat za kavu pokvari, radionica Ruscoffee brzo i učinkovito će vam pomoći u popravku aparata za kavu u Moskvi.
4. Voda koja curi iz perilice rublja.
Prvi korak je provjeriti je li pričvršćeno crijevo za dovod vode. Ako je crijevo postavljeno, spremnik deterdženta mora se očistiti. Da biste to učinili, uklonite ga podizanjem i povlačenjem prema van. Zatim temeljito isperite toplom vodom. Ovu operaciju preporuča se redovito izvoditi.
Neka oprema dugo traje, a filtri se nikad ne začepe.

Gdje otići za kupnju filtara za perilice rublja
Gdje otići za kupnju filtara za perilice rublja
Gdje otići za kupnju filtara za perilice rublja
Gdje otići za kupnju filtara za perilice rublja Gdje otići za kupnju filtara za perilice rublja Gdje otići za kupnju filtara za perilice rubljaHome | Articles

December 8, 2022 02:18:05 +0200 GMT
0.031 sec.

Free Web Hosting