Gdje ići kupiti filtere za perilice rublja

Ne postoje konkretni savjeti za popravku perilica rublja, jer svaka od njih ima svoju servisnu dokumentaciju i značajke. Ali postoje i rušenja koja se mogu popraviti ručno. Često su to začepljeni filteri za perilice rublja ili privremeni pad napona. Nekoliko savjeta pomoći će vam da sami riješite kvarove.

1. Perilica rublja se ne uključuje (indikatorske lampice ne svijetle).

U tom slučaju provjerite je li glavni kabel priključen. Moguće je i da u kući nema struje. Neki modeli mašina za pranje veša imaju brave i stroj se neće uključiti dok se krovni otvor ne otvori (olabavi). Obavezno provjerite je li slavina za vodu zatvorena.

2. Mašina ne puni vodu.

Prije svega morate provjeriti je li voda u kući uključena. Pratite i gustoću priključka na vodovod. Pazite da cijev nije savijena.

Ako je sve u redu, najvjerovatnije se radi o filterima koji se periodično začepljuju. Filtri za perilice rublja mogu se očistiti: odvijte crijevo za dovod vode (nalazi se iza perilice rublja) i pažljivo, pomoću kliješta, uklonite mrežicu. Treba ga oprati od prljavštine.

3. Jake vibracije prilikom pranja.

Takav minus perilica rublja može se pojaviti zbog neravne površine na kojoj stoji. Da biste provjerili je li to slučaj, samo malo protresite automobil s jedne na drugu stranu. Ako se mašina ljulja, treba je preurediti ili pod izravnati.

Ako se tijekom prvog pranja pojavila takva vrsta buke, ne morate odmah koristiti garancijski list. To jednostavno neće biti korisno. U tom slučaju provjerite transportne vijke. Ako jesu, uzmi. Nalaze se na stražnjoj strani perilice rublja.

Drugi uzrok buke od ove tehnike može biti neravnomjerna raspodjela posteljine. Da biste vratili rad u normalu, prestanite s pranjem i pomicanjem rublja.

Perilica rublja može se pokvariti u bilo kojem trenutku, popravak može biti skup i dugotrajan, ali ako se pokvari aparat za kavu, Ruscoffee radionica će vam brzo i efikasno pomoći u popravljanju aparata za kavu u Moskvi.

4. curenje vode iz perilice rublja.

Prije svega provjerite je li cijev za vodu zavrtnja. Ako je cijev na mjestu, očistite dozator deterdženta. Da biste to učinili, uklonite je tako da je podignete i izvučete. Temeljito isperite toplom vodom. Takvu operaciju se preporučuje redovno izvoditi.

Ostavite da oprema služi dugo, a filteri se nikada ne začepljuju.

Gdje ići kupiti filtere za perilice rublja
Gdje ići kupiti filtere za perilice rublja
Gdje ići kupiti filtere za perilice rublja
Gdje ići kupiti filtere za perilice rublja Gdje ići kupiti filtere za perilice rublja Gdje ići kupiti filtere za perilice rubljaHome | Articles

December 3, 2022 03:24:56 +0200 GMT
0.027 sec.

Free Web Hosting