Gaggenau je rame uz rame

Veliki broj potrošača, na osnovu životnih uvjeta, može si priuštiti samo hladnjak europskog stila. Ali trenutno postoji dovoljno stanova u koje se može udobno smjestiti hladnjak američkog stila u kuhinju. Pored toga, takav hladnjak je umjetničko djelo koje će sve goste dočekati dostojanstveno. Jedan od tih modela je i bočni hladnjak proizvođača Gaggenau. SK 535 ima klasični američki stil. Ako pogledate unutar ovog hladnjaka, možete pronaći zonu svježine koja je dizajnirana za čuvanje mesa i ribe. Opremljena su dva pretinca za hlađenje pića. Maslac treba čuvati u odjeljku posebno namijenjenom za ovu svrhu. Skladištenje zelenila i povrća očekuje se u dva odjeljka. Mogu podesiti nivo vlažnosti. Zamrzivač je opremljen sistemom No-Frost. Korisna zapremina ovog hladnjaka je 600 litara . U hladnjaku sa strane, možete skladištiti hranu cijeli mjesec. U tom slučaju će sve hranjive tvari u proizvodima imati početne pokazatelje. Odmrzavanje u takvom hladnjaku nije predviđeno s obzirom na upotrebu sustava No-Frost.

U hladnjaku postoji sedam klimatskih zona. Temperature se mogu podesiti nezavisno, ovisno o potrebi. Hladnjak SK 535 je prilično profesionalan hladnjak, na temelju dostupnih karakteristika. Namijenjen je svakoj vrsti proizvoda s vlastitim pokazateljima temperature i vlažnosti. Upravljački sistem u hladnjaku je elektronički. Sve je prikazano na zaslonu u boji, s kojim možete izvršiti bilo kakve promjene u radu hladnjaka. Na bilo kojoj od kamera možete postaviti željenu temperaturu.

Hladnjak na strani SK 535 može pripremati pitku vodu i led. Za to je predviđen poseban uređaj. Istovremeno, u aparatu može biti i petsto kockica pripremljenog leda. Mogu imati fragmentiran izgled. Također, u uređaju je predviđen jedan i pol litre ledene vode. Prije hlađenja ili zamrzavanja voda se podvrgava potrebnom pročišćavanju od svih štetnih nečistoća. Ovaj model se može proizvesti ugrađenim kuhinjskim namještajem i može imati samostojeći izgled.

Gaggenau je rame uz rame
Gaggenau je rame uz rame
Gaggenau je rame uz rame
Gaggenau je rame uz rame Gaggenau je rame uz rame Gaggenau je rame uz rameHome | Articles

December 2, 2022 02:21:05 +0200 GMT
0.026 sec.

Free Web Hosting