Găsirea televizoarelor cu ecran plat de înaltă calitate

Astăzi, televizoarele cu ecran plat devin din ce în ce mai populare, iar televizoarele CRT fac parte din trecut. Astfel de televizoare au afișaje plate de grosime mică, motiv pentru care sunt numite televizoare plate. Au început să fie dezvoltate datorită tehnologiilor - acestea sunt LCD-uri și plasmă.
Televizoarele plate sunt convenabile nu numai în ceea ce privește designul, dar nici nu sunt periculoase de utilizat, nu explodează deoarece nu utilizează tensiune înaltă și numai pe un astfel de ecran puteți obține o imagine nedistorsionată și stabilă.
Televizoarele plate diferă nu numai în ceea ce privește dimensiunea ecranului, ci și în plasmă și LCD.
Televizoare LCD (modele cu diagonala ecranului de la 7 inci la 37 inci), dacă diagonala afișajului este mai mare de 37 inci, atunci ambele tehnologii pot fi utilizate aici, deși televizoarele cu plasmă sunt rare, dar la televizoarele cu diagonala ecranului de 42 inci , se folosesc și ambele tehnologii și aproape 50 până la 50. Cu cât diagonală este mai mare, cu atât predomină mai multe televizoare cu plasmă, deși există televizoare LCD, dar sunt mult mai puține.
Cu cât rezoluția ecranului este mai mare, cu atât este mai bună calitatea imaginii.
Ce sunt LCD-urile? Aceasta este o metodă de modulare a luminii utilizând celule cu cristale lichide, adică imaginea de pe un astfel de ecran se formează datorită suprapunerii sau transmiterii luminii de pe lămpile de iluminare din spate de mai multe celule-pixeli, acestea devin parțial sau complet închise sau transparente, astfel încât să puteți controla lumina de la lampă, în timp ce creați o imagine întreagă și are o gamă largă de tonuri de culoare afișate de ecran. Tehnologia LCD este sigură pentru ochi și nu pâlpâie.
Dar un ecran cu plasmă este două plăci de sticlă, între care există celule pixel, acestea emit lumină, deoarece sunt umplute cu un gaz inert, are loc o descărcare de plasmă, dă radiații ultraviolete, datorită strălucirii unui fosfor, deoarece celulele sunt acoperite cu el. Pe baza diferitelor tipuri de fosfor, se formează 3 culori de bază, care determină întregul spectru de nuanțe de culoare ale imaginii. Deoarece sticla nu transmite lumina ultravioletă, televizoarele cu plasmă sunt sigure pentru sănătatea umană.
Alegerea unui televizor cu ecran plat este foarte importantă, deoarece calitatea imaginii depinde de corectitudinea unei astfel de alegeri, indiferent de modul în care ni se pare că ambele tehnologii sunt aceleași, dar rezultatul în calitatea afișajului poate diferi .

Găsirea televizoarelor cu ecran plat de înaltă calitate
Găsirea televizoarelor cu ecran plat de înaltă calitate
Găsirea televizoarelor cu ecran plat de înaltă calitate
Găsirea televizoarelor cu ecran plat de înaltă calitate Găsirea televizoarelor cu ecran plat de înaltă calitate Găsirea televizoarelor cu ecran plat de înaltă calitateHome | Articles

December 3, 2022 08:33:52 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting