Futja e frigoriferit krah për krah

Nëse zgjidhni prestigj, atëherë dijeni se është mjaft i shtrenjtë. Frigoriferë krah për krah u krijuan në Amerikë. Detyra e këtyre frigoriferëve ishte të plotësonin nevojat e familjeve mesatare në Amerikë, të cilët kanë edhe dy fëmijë përveç të rriturve. Ky frigorifer është një zgjedhje ideale për një shtëpi private ose një vilë. Mund të strehojë lirisht të gjitha furnizimet e ushqimit, të cilat plotësohen një herë në javë. Çdo produkt ka zonën e vet klimatike, në të cilën do të ruajë të gjitha vetitë e tij ushqyese dhe, çka është e rëndësishme, një pamje tërheqëse. Ka shumë kuti të ndryshme për produkte të ndryshme. Në rast se një familje bën blerje ushqimore pothuajse çdo ditë, atëherë nuk ka nevojë të blini një frigorifer të tillë. Nëse nuk ka asnjë dyqan ushqimesh afër, atëherë është më mirë të blini një asistent të tillë në shtëpi.
Frigoriferë të mëdhenj, vëllimi i të cilave arrin 800 litra, mund të ketë tre lloje të paraqitjes:
1. Montimi në majë. Ky lloj merr vendndodhjen e ngrirjes në pjesën e sipërme të frigoriferit.
2. Montimi i poshtëm. Ky lloj rregullimi supozon që ndarja e ngrirjes do të vendoset në fund të frigoriferit. Ky lloj është më i popullarizuari sot.
3. Krah për krah. Në këtë rast, kamerat ndahen vertikalisht. Në të njëjtën kohë, vëllimi i secilës ndarje rritet. Customshtë zakon që këtë lloj frigoriferësh ta quajmë " tip amerikan " . Versioni modern Side-by-side ka një vëllim të madh ruajtjeje. Të gjitha pajisjet moderne të shërbimit përfshihen domosdoshmërisht në këtë frigorifer. Kjo, sigurisht, është ftohja e ujit të pijshëm, si dhe krijimi i akullit dhe thërrimeve të akullit. Parashikohet edhe pastrimi i ujit në hyrje. Një dhomë në të cilën ka temperaturë zero, si dhe një mini-bar, mund të ndizet.
Dimensionet e frigoriferëve krah për krah mund të kenë treguesit e mëposhtëm: gjerësia është 80-120 cm, thellësia - 69-76, lartësia e frigoriferit është 170-190 cm. Por ka standarde evropiane që nënkuptojnë lëshimin e një modeli me një thellësi prej 60 cm. Për të sjellë një frigorifer të tillë në një apartament të qytetit, duhet të hiqni derën e përparme. Nëse parashikohet të vendosni këtë asistent, atëherë është më mirë të merrni parasysh një opsion me një thellësi prej 60 cm. Vëllimi i dobishëm ju lejon të vendosni në një frigorifer të tillë jo vetëm një vëllim javor të produkteve, por edhe një mujor.

Futja e frigoriferit krah për krah
Futja e frigoriferit krah për krah
Futja e frigoriferit krah për krah
Futja e frigoriferit krah për krah Futja e frigoriferit krah për krah Futja e frigoriferit krah për krahHome | Articles

December 6, 2022 16:09:51 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting