Funkcionalna oprema hladnjaka

Vrlo korisno kada hladnjak ima alarm. To može biti i svjetlost i zvuk. Među svim vrstama alarma vrijedan je posebne pozornosti alarm koji se oglasi u trenutku kada se temperatura u zamrzivaču poveća. Ako dosegne -11 stupnjeva, slijedit će signal koji vas obavještava o tome. Hladnjaci također imaju signal koji obavještava o otvorenim vratima. To može biti rashladna komora, ili može biti zamrzivač. Elektronički upravljani hladnjaci signalizirat će otvorena vrata u hladnjaku nakon pet minuta, a u zamrzivaču nakon jedne minute. Također je prikladno prikazati temperaturu koja se nalazi u unutrašnjosti hladnjaka. Neki su modeli hladnjaka opremljeni LED indikacijom. Ali postoje hladnjaci koji imaju digitalni zaslon na kojem su predstavljene sve informacije.
Za hladnjak je vrlo važna funkcija poput spremanja hrane u vrijeme kada je napajanje isključeno. Navedeni rok trajanja hrane ukazuje na to koliko se vremena hrana može držati u hladnjaku na odgovarajućoj temperaturi. Ako je moguće, najbolje je kupiti hladnjak koji ima dugo vrijeme za čuvanje hrane.
Svaki hladnjak ima svoj kapacitet smrzavanja. Ovaj se pokazatelj mjeri u kilogramima i pokazuje količinu koju može zamrznuti za 24 sata. Hladnjak također ima oznaku zvjezdicom. Jedna zvjezdica znači da se komora drži samo -6. Ovaj je pokazatelj prikladan samo za kratkoročne proizvode. Prisutnost dvije pahulje znači da je temperatura fotoaparata -12 stupnjeva. Ovdje se mogu kratko pohraniti svi potrebni prehrambeni proizvodi.
Hladnjaci označeni s tri zvjezdice označavaju minimalnu temperaturu od -18 stupnjeva. To će biti dovoljno za dugo skladištenje hrane. Ovdje je također dozvoljeno zamrzavanje male količine. Četiri zvjezdice označavaju temperaturu od -24 stupnja. Ovdje možete dugo skladištiti hranu, kao i zamrznuti veliku količinu hrane.

Funkcionalna oprema hladnjaka
Funkcionalna oprema hladnjaka
Funkcionalna oprema hladnjaka
Funkcionalna oprema hladnjaka Funkcionalna oprema hladnjaka Funkcionalna oprema hladnjakaHome | Articles

November 28, 2022 03:14:42 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting