Funkcionalna oprema hladilnika

Zelo uporabno, če ima hladilnik alarm. Lahko je svetloba in zvok. Med vsemi vrstami alarmov je vreden posebne pozornosti alarm, ki se oglasi v trenutku, ko se poviša temperatura v zamrzovalniku. Če doseže -11 stopinj, bo sledil signal, ki vas bo o tem obvestil. Hladilniki imajo tudi signal, ki opozori na odprta vrata. Lahko je hladilna komora ali pa zamrzovalnik. Elektronsko krmiljeni hladilniki bodo signalizirali odprta vrata v hladilniku po petih minutah in v zamrzovalniku po eni minuti. Prav tako je priročno prikazati temperaturo, ki se nahaja v notranjosti hladilnika. Nekateri modeli hladilnikov so opremljeni z LED indikacijo. Obstajajo pa hladilniki, ki imajo digitalni zaslon, na katerem so predstavljene vse informacije.
Za hladilnik je zelo pomembna funkcija, kot je shranjevanje hrane v času, ko je napajanje izključeno. Navedeni rok uporabnosti živil kaže, koliko časa lahko hrano hranite v hladilniku pri ustrezni temperaturi. Če je mogoče, je najbolje, da kupite hladilnik, ki ima daljši čas shranjevanja hrane.
Vsak hladilnik ima svojo zmožnost zamrzovanja. Ta kazalnik se meri v kilogramih in prikazuje količino, ki jo lahko zamrzne v 24 urah. Hladilnik ima tudi oznako z zvezdico. Ena zvezdica pomeni, da je komora samo na -6. Ta kazalnik je primeren samo za kratkoročne izdelke. Prisotnost dveh snežink pomeni, da je temperatura kamere -12 stopinj. Tu lahko za kratek čas shranite vse potrebne živilske izdelke.
Hladilniki, označeni s tremi zvezdicami, označujejo najnižjo temperaturo -18 stopinj. To bo dovolj za dolgo shranjevanje hrane. Tukaj je dovoljeno tudi njihovo zamrzovanje. Štiri zvezdice označujejo temperaturo -24 stopinj. Tu lahko hranite hrano dlje časa, pa tudi zamrznite veliko količino hrane.

Funkcionalna oprema hladilnika
Funkcionalna oprema hladilnika
Funkcionalna oprema hladilnika
Funkcionalna oprema hladilnika Funkcionalna oprema hladilnika Funkcionalna oprema hladilnikaHome | Articles

December 5, 2022 02:28:24 +0200 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting