Frigorifer në internet

Electrolux ka krijuar frigoriferin e saj të ri. Screenfidge tani është pajisur me teknologjinë më të fundit. Mund të lidhet në internet. Por, nga ana tjetër, ky avantazh i frigoriferit mund të rritet në cilësinë e tij negative. Mund të jetë po aq i shënjestruar nga hakerat sa kushëriri i tij kompjuteri personal. Prodhuesi i garanton pronarit të gjitha garancitë. Por ato mund të anulohen nëse pronari i frigoriferit viziton faqet e diskutueshme. Së shpejti, ky model duhet të dalë në shitje. Ky model me të vërtetë unik ju lejon të punoni në internet, si dhe të dërgoni mesazhet e nevojshme. Për këtë qëllim, frigoriferi ka një panel prekës.
Prodhuesi merr të gjitha detyrimet e garancisë mbi pronarin. Nëse, për shembull, pronari i kësaj pajisje hap në mënyrë të pavarur letra të ndryshme të dyshimta, atëherë frigoriferi mund të infektohet me viruse. Këto pasoja do të çojnë në shqetësime që do të ndodhin në funksionimin e frigoriferit. Para së gjithash, kjo do të ndikojë në kontrollin e klimës, i cili ndodhet brenda frigoriferit. Nëse frigoriferi infektohet nga një virus, prodhuesi nuk do të jetë përgjegjës për të gjitha garancitë e nevojshme.
Por si çdo prodhues, kompania Electrolux filloi të mendonte për pajisjen e frigoriferit me një program që do të luftonte viruset që depërtojnë në të. Negociatat tashmë kanë filluar me disa kompani për këtë çështje. Siç dihet për momentin, programi Doctor Web Fridge Edition aktualisht është në fazën përfundimtare të testimit. Pas testimit, programi i përfunduar mund të shkarkohet nga të gjithë pronarët e frigoriferëve Screenfrid nga Eloektrolux.

Frigorifer në internet
Frigorifer në internet
Frigorifer në internet
Frigorifer në internet Frigorifer në internet Frigorifer në internetHome | Articles

November 28, 2022 04:39:42 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting