Frigoriferët modernë më të gjerë krah për krah

Shumëkush ndoshta ka dëgjuar për frigoriferë anësorë. Ky term përdoret për t'iu referuar pajisjeve ftohëse që kanë dyer lëkundëse të ngjashme me ato të përdorura në dollapët e mobiljeve. Frigoriferët anësorë - me shumë dhoma. Ata mund të kenë dy, tre ose më shumë dhoma, të cilat ndodhen saktësisht " krah për krah ". Një rregullim i tillë, përkatësisht në një nivel, u shpik për përdorimin më të përshtatshëm. Pajtohem, një frigorifer jo i lartë, por në të njëjtën kohë i gjerë, është shumë më i përshtatshëm për t’u përdorur sesa një i gjatë - vertikal.
Frigoriferët anësorë, si rregull, dallohen nga mundësia e kontrollit të pavarur të temperaturës në të gjitha dhomat, pavarësisht nga fakti se ato mund të jenë me një kompresor. Pajisjet veprojnë nga qarkullimi i detyruar i rrjedhave të ajrit dhe janë të pajisura me mure speciale jo-ngrirëse. Në disa modele, ato gjithashtu mund të vetë-shkrijnë. Frigoriferët Sidebyside kanë dy deri në gjashtë dyer.
Dhomat e frigoriferëve swing funksionojnë në mënyrë të tillë që kushtet për ruajtjen e ushqimit të quhen optimale. Për më tepër, gjendja e produkteve nuk ka aspak rëndësi. Ato mund të jenë të freskëta dhe të depozituara në temperatura mbi zero, të ftohura, që kërkojnë temperaturë zero dhe të ngrira, të cilat kërkojnë një atmosferë të ftohtë deri në -18. Disa frigoriferë sidebyside janë gjithashtu të pajisur me pajisje që garantojnë trajtim antibakterial.
Frigoriferi anësor që keni në magazinë nuk kërkon shkrirje manuale, shkrirje të gjatë, por në të njëjtën kohë do të sigurojë ftohje pothuajse të menjëhershme të ushqimit të ngrohtë, si dhe, nëse është e nevojshme, ngrirje të shpejtë. Në përgjithësi, prestigji i modeleve të sidebyside kryesisht varet nga numri i elementeve me të cilët ato janë të pajisura. Për shembull, një frigorifer me kthesë mburret me llambat infra të kuqe, amortizatorët, gjeneratorë të veçantë akulli, shpërndarës për prodhimin dhe shpërndarjen e akullit për ngrënie, ftohës uji që ushqehen direkt nga një derë e mbyllur, etj. Përveç kësaj, këto pajisje moderne kanë kontroll elektronik, " dinë si " të kryejnë vetë-diagnostikim, mund të përmbajnë një shirit të integruar, pajisje video, një kompjuter dhe " shijshme " të tjera.
Duke folur për frigoriferët anësorë, mund të themi me besim të plotë se janë pikërisht pajisjet e tilla që përfaqësojnë teknologjinë e së ardhmes, qëllimi i së cilës është të sigurojë rehati dhe rehati për pronarin e saj.

Frigoriferët modernë më të gjerë krah për krah
Frigoriferët modernë më të gjerë krah për krah
Frigoriferët modernë më të gjerë krah për krah
Frigoriferët modernë më të gjerë krah për krah Frigoriferët modernë më të gjerë krah për krah Frigoriferët modernë më të gjerë krah për krahHome | Articles

December 3, 2022 15:45:05 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting