Frigoriferët me shumë ndarje kanë shumë përfitime për ruajtjen e ushqimit

Çdo ditë, midis konsumatorëve, popullariteti i modeleve të frigoriferëve me shumë dhoma po rritet. Frigoriferët me shumë dhoma kombinojnë karakteristika që kënaqin preferencat kryesore të konsumatorëve të kësaj teknologjie - hapësirën e gjerë dhe komoditetin. Emri i dytë i frigoriferëve me shumë ndarje është Side by Side, që do të thotë " krah për krah ". Ata e morën këtë emër për shkak të dy dyerve, të cilat janë pasqyruar përballë njëra-tjetrës.
Frigoriferët me shumë ndarje kanë këto karakteristika kryesore:
1. Mundësia e ngrirjes së shpejtë të ushqimit pa acar - super ngrirje.
2. Sistemi NoFrost. Shtë një sistem ftohës që nuk kërkon shkrirje periodike kur përdorni një frigorifer me shumë ndarje.
3. Prania e një zone të freskisë. Temperatura në këtë zonë kontribuon në ruajtjen afatgjatë të freskisë së produkteve dhe parandalon përhapjen e erës së tyre nga produktet specifike në pjesën tjetër të zonave të frigoriferëve.
4. Sinjali zanor i një dere të hapur. Shërben nëse dera në frigoriferin me shumë ndarje është e hapur për më shumë se 30 sekonda, ose nëse nuk është mbyllur siç duhet.
Ju mund të blini një frigorifer me shumë ndarje Side by Side me pajisje shtesë: minibar, dhomë vere, prodhues akulli. Dizajni i frigoriferëve me shumë ndarje është shumë i larmishëm dhe ju lejon të zgjidhni modelin e duhur për pothuajse çdo brendshme të kuzhinës. Frigoriferët me shumë ndarje kanë ngjyra të ndryshme: e bardha standarde, gri, e zezë, kafe, bezhë dhe të tjera.
Ngrirja e frigoriferit Side by Side është e pajisur me rafte qelqi ose plastike. Zakonisht modelet standarde kanë 3 rafte të vendosura në pjesën e sipërme të frigoriferit, dhe 2 kontejnerë plastikë janë instaluar në pjesën e poshtme. Dyert e frigoriferëve krah për krah që hapen kanë rafte anësore, ndarje vaji, tabaka vezësh.
Modelet e frigoriferëve me shumë dhoma kanë një funksion të shpejtë të ngrirjes, i cili ju lejon të ruani vitaminat dhe mikroelementet e dobishëm në produkte. Gjithashtu, frigoriferët me shumë ndarje kanë ngrirje të mëdha.
Nëse dëshironi ta bëni frigoriferin tuaj me të vërtetë unik, mund të provoni veten si stilist. Ju mund të blini etiketa ose ngjitje vetë-ngjitëse dhe t'i vendosni në derën e frigoriferit. Mund të jenë imazhe me lule ose një përbërje abstrakte - çfarëdo që dëshironi.

Frigoriferët me shumë ndarje kanë shumë përfitime për ruajtjen e ushqimit
Frigoriferët me shumë ndarje kanë shumë përfitime për ruajtjen e ushqimit
Frigoriferët me shumë ndarje kanë shumë përfitime për ruajtjen e ushqimit
Frigoriferët me shumë ndarje kanë shumë përfitime për ruajtjen e ushqimit Frigoriferët me shumë ndarje kanë shumë përfitime për ruajtjen e ushqimit Frigoriferët me shumë ndarje kanë shumë përfitime për ruajtjen e ushqimitHome | Articles

December 6, 2022 15:52:35 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting