Frigoriferët dhe tiparet e tyre

Çdo markë frigorifer ka karakteristikat e veta personale.
Frigoriferi LIEBHERR, për shembull, nuk kërkon shkrirje për shkak të pranisë së sistemit No-Frost. Funksioni Vario-Hapësirë ​​bën të mundur kombinimin e hapësirës. Në të njëjtën kohë, kursimet e energjisë arrijnë 50%. Ekziston edhe një funksion super i ngrirjes. Ky funksion ka për qëllim ngrirjen e shpejtë të ushqimit. Funksioni Biofresh tregon praninë e një zone zero në frigorifer. Sasia e lagështisë mund të rregullohet në seksione të ndryshme të një zone të caktuar. Elementet e ftohjes mund të përdoren për një frigorifer të lëvizshëm. Edhe nëse ndërpritet furnizimi me energji elektrike, temperatura në frigorifer nuk do të rritet për një kohë të gjatë.
Frigorifer AEG ka funksionin e ftohjes së shpejtë të produkteve, si dhe ngrirjes së shpejtë. Në këtë rast, pas një kohe të caktuar, temperatura do të vendoset në përputhje me parametrat e specifikuar. Vetëm ky model ka funksionalitetin e pushimeve. Gjatë veprimit të tij, temperatura në frigorifer arrin +15 gradë. Era e mykut nuk mund të formohet në këtë temperaturë dhe konsumi i energjisë elektrike mbahet në minimum. Ashtu si në shumë modele, këtu sigurohet një akumulator i ftohtë.
Frigoriferi SIEMENS gjithashtu ka aftësinë për tu ngrirë. Në të njëjtën kohë, humbjet e nxehtësisë janë më të ultat. Ekziston edhe ftohja turbo, e cila kontribuon në ngarkesat më të ulëta të kompresorit. Ndodh një kombinim i funksionimit të ventilatorit dhe kompresorit. Por frigoriferi ELECTROLUX është i pajisur me funksionin e kontrollit Fuzzy. Me këtë funksion, mikroprocesori monitoron regjimin e temperaturës që ndodh në frigorifer. Ekziston edhe një zonë zero, në të cilën produktet ruhen për shumë më gjatë, duke ruajtur të gjitha vetitë ushqyese dhe pamjen tërheqëse. Hapja e përshtatshme e derës sigurohet nga një dorezë e përshtatshme. Xhami i zbutur ka rritur qëndrueshmërinë.
BOSCH është e pajisur me shkrirje automatike, sistem No Frost, zonë zero, si dhe depo ftohje dysheme për dysheme në frigorifer. WHIRLPOOL, së bashku me të gjitha funksionet e njohura dhe të nevojshme, mund të ulin shumë shpejt temperaturën, dhe gjithashtu ju lejon të rregulloni në mënyrë të pavarur lagështinë në frigorifer. Përdorimi i ftohësit në frigoriferë është i sigurt për shtresën e ozonit.

Frigoriferët dhe tiparet e tyre
Frigoriferët dhe tiparet e tyre
Frigoriferët dhe tiparet e tyre
Frigoriferët dhe tiparet e tyre Frigoriferët dhe tiparet e tyre Frigoriferët dhe tiparet e tyreHome | Articles

November 26, 2022 20:21:41 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting