Frigoriferë të zbukuruar

Në mënyrë që të zvogëlojnë kostot e prodhimit, disa firma amerikane përdorin çelik me teksturë të stampuar në prodhimin e dyerve të frigoriferit. Kjo lejon që frigoriferi jo vetëm të jetë tërheqës artistikisht, por edhe të fshehë papërsosmëritë e sipërfaqes dhe t'i japë asaj një pamje më të shtrenjtë. Përdorimi i fletës me teksturë bëri të mundur zvogëlimin e ndjeshëm të defekteve të prodhimit në pikturë për firmat amerikane.
Analogu i fletës (ose shiritit) të çelikut me teksturë në Evropë është veshja më e lirë e filmit të fletës çeliku konvencionale. Modelet më të zakonshme janë druri dhe çeliku inox. Pranë një frigorifer të tillë duhet domosdoshmërisht të jenë të njëjtat pajisje të tjera të denja shtëpiake. Amvisat, të cilat janë bindur nga përvoja e tyre se sa e përshtatshme dhe praktike është, nuk duan të kthehen në furrat e gazit në asnjë mënyrë.
Frigoriferët me pikturë artistike i dallojnë menjëherë nga modelet e tjera. Në këtë rast, vizatimi mund të jetë klishe në një shtresë filmi ose të bëhet me dorë me kërkesë të klientit. Çdo vend prodhues ka grupin e vet të shablloneve tipike që pasqyrojnë karakteristikat kombëtare. Në prodhimin e modeleve ekskluzive të frigoriferëve, përdoret arti i pikturuar me dorë. Si rregull, kompozimet artistike krijohen në një kompjuter. Prodhuesit vendas iu desh të braktisë prodhimin e modeleve të tilla këtu për shkak të kërkesës së kufizuar. Për porositë individuale, krijohet vepra e një autori, e cila nuk ka analoge. Me ndihmën e një furçë ajri, një frigorifer i rregullt mund të shndërrohet në një vepër arti të mirëfilltë. Airbrushes moderne ju lejojnë të punoni me disa ngjyra në të njëjtën kohë, duke siguruar cilësi pothuajse fotografike.
Për blerësit që preferojnë ndryshime të shpeshta në dekorimin e kuzhinës, janë krijuar frigoriferë me panele dekorative të zëvendësueshme në dyert.
Disa frigoriferë të pazakontë kanë jo vetëm ngjyra origjinale, por edhe forma. Të pazakonta këtu janë propozimet e kompanive japoneze dhe kineze që ofrojnë frigoriferë për fëmijë në formën e kafshëve. Përveç vizatimeve shumëngjyrëshe, modele të tilla kanë një kalendar të integruar elektronik dhe një orë alarmi me një ekran LCD të instaluar në dyert. Një melodi tingëllon kur hapet frigoriferi.
Frigoriferët më të shtrenjtë janë bërë prej çeliku inox. Dizajni më i shtrenjtë për frigoriferë me dyer të pasqyruara. Përveç kësaj, këto janë, sigurisht, modele të veshura me gurë të çmuar.

Frigoriferë të zbukuruar
Frigoriferë të zbukuruar
Frigoriferë të zbukuruar
Frigoriferë të zbukuruar Frigoriferë të zbukuruar Frigoriferë të zbukuruarHome | Articles

November 29, 2022 13:53:14 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting