Frigoriferë të rinj Indesit

Frigoriferët e rinj Indesit janë fleksibël në dizajn. Dyert e dhomave frigoriferike dhe të ngrirjes janë në formë vale. Falë kësaj, frigoriferi merr një formë krejtësisht të re, interesante, të dizajnit. Brendësia e frigoriferit është shumëfunksionale dhe estetike. Shumë elementë të brendshëm të frigoriferit mund të rregullohen. Për shembull, nëse është e nevojshme, ju mund të vendosni shishe këtu, si dhe produkte të çdo madhësie. Për të kontrolluar freskinë e produkteve, synohet efekti me guralecë, i cili furnizohet me të gjitha raftet dhe kontejnerët. Paneli i sipërm i frigoriferit ka një qendër të kontrollit të frigoriferit. Të gjithë butonat e nevojshëm dhe çelsat e funksioneve janë mbledhur këtu. Ky rregullim është mjaft i përshtatshëm për vendosjen e temperaturës së dëshiruar në frigorifer dhe ndarjet e ngrirjes.
Frigoriferi Indesit i përket një lloji të ri të frigoriferëve të klasit A. Ai konsumon një sasi minimale të energjisë elektrike dhe kontribuon në ndotjen e mjedisit në sasi minimale. Sistemi automatik i shkrirjes, si dhe mundësia e ngrirjes së shpejtë, e bëjnë përdorimin e frigoriferit më të përshtatshmin. Funksioni SUPPER FreeZE është krijuar për një proces ngrirjeje shumë të shpejtë të produkteve të dëshiruara.
Ky frigorifer ka nivelin më të ulët të zhurmës nga të gjithë frigoriferët në treg sot. Një kanaçe vaji e integruar është menduar për ruajtjen e naftës. Nëse është e nevojshme, mund të shndërrohet në një dërrasë prerëse. Enë shkrirje është krijuar për të kursyer energji. Duke qenë këtu, mishi i jep ftohtë kësaj dhome, ndërsa konsumi i përgjithshëm i energjisë zvogëlohet.
Për ruajtjen e vezëve në këtë model, ekziston një stendë që mund të mbajë deri në 30 vezë. Kjo veçori ju lejon të blini më shumë nga ky produkt. Ndarja e frigoriferit ka një enë në të cilën ushqimi mund të qëndrojë i freskët për dy herë më shumë. Ajri qarkullon vazhdimisht në këtë ndarje.
Kjo enë i përket llojeve fleksibël. Kjo do të thotë që mund të zhvendoset në çdo vend në dhomën e frigoriferit. Nëse kjo enë nuk është e nevojshme, atëherë mund të hiqet nga frigoriferi deri në nevojën tjetër. Ka pllaka akulli në panelin e derës. Ky vendndodhje e formave të akullit lejon hapësirë ​​shtesë brenda dhomës.

Frigoriferë të rinj Indesit
Frigoriferë të rinj Indesit
Frigoriferë të rinj Indesit
Frigoriferë të rinj Indesit Frigoriferë të rinj Indesit Frigoriferë të rinj IndesitHome | Articles

December 2, 2022 01:38:17 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting