Frigoriferë të ngushtë nga prodhues të njohur për hapësira të vogla

Sot, shumë njerëz janë mësuar me pamjen standarde të frigoriferit dhe nuk duan të ndryshojnë asgjë në pamjen dhe dimensionet e aksesorit të zakonshëm të kuzhinës mesatare të çdo amvise. Por, teknologjitë moderne nuk qëndrojnë ende, dhe modele të reja të ndryshme po zëvendësojnë frigoriferët e zakonshëm. Për shembull, tani modele të tilla të frigoriferëve si ato të ngushta po fitojnë popullaritet. Çfarë është një frigorifer i ngushtë? Në pamje, praktikisht nuk ndryshon nga një frigorifer konvencional me dy ndarje, por tipari i tij është madhësia e tij më e vogël. Sipas përkufizimit, një frigorifer i ngushtë është një frigorifer, gjerësia e të cilit varion midis 48 dhe 55 cm.
Frigoriferët e ngushtë janë gjithashtu me dy dhoma, ngrirësit mund të vendosen si sipër ashtu edhe poshtë, në varësi të modelit dhe imagjinatës së prodhuesit. Vëllimi i një frigorifer të tillë është nga 100 në 250 litra, lartësia mund të jetë krejtësisht e ndryshme, gjëja kryesore është se ajo përshtatet estetikisht në hapësirën e kuzhinës. Këto frigoriferë konsumojnë më pak energji elektrike, janë ergonomike dhe të përshtatshme për t’u përdorur, dhe më e rëndësishmja, ato zënë më pak hapësirë.
Ashtu si një frigorifer standard, ai i ngushtë ofron një funksion super-ngrirje, disa modele janë të pajisura me ndriçim shtesë brenda, si dhe praninë e një sistemi paralajmërues që mund të keni harruar ta mbyllni derën. Frigoriferi supozon praninë e rafteve të ndryshme për ruajtjen e ushqimit, si dhe enë speciale për ruajtjen e perimeve dhe frutave të freskëta. Dyert mund të përdoren për të ruajtur pije të ndryshme, salca dhe vezë, gjë që është shumë e përshtatshme.
Një frigorifer i ngushtë mundësohet nga energjia elektrike, dhe kur shkëputet nga furnizimi me energji elektrike, për 10 deri në 16 orë, ai merr funksionimin autonom. Frigoriferët janë bërë në ngjyrë standarde të bardhë, por në varësi të prodhuesit, ju mund të zgjidhni një ngjyrë tjetër, si dhe materiale të tjera, të tilla si çelik inox.
Sot, frigoriferët e ngushtë po shfaqen gjithnjë e më shumë në kuzhina të shtrenjta projektuese, në kuzhinat e atyre që duan të eksperimentojnë, si dhe në kuzhinat e amvise të zakonshme.

Frigoriferë të ngushtë nga prodhues të njohur për hapësira të vogla
Frigoriferë të ngushtë nga prodhues të njohur për hapësira të vogla
Frigoriferë të ngushtë nga prodhues të njohur për hapësira të vogla
Frigoriferë të ngushtë nga prodhues të njohur për hapësira të vogla Frigoriferë të ngushtë nga prodhues të njohur për hapësira të vogla Frigoriferë të ngushtë nga prodhues të njohur për hapësira të voglaHome | Articles

November 26, 2022 21:29:30 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting