Frigoriferë të integruar: llojet dhe metodat e instalimit

Për një kohë të gjatë askush nuk është befasuar nga bollëku i të gjitha llojeve të teknologjisë së integruar. Por kjo nuk do të thotë aspak që pajisjet e ndërtuara nuk janë shumë të njohura - përkundrazi, shitjet e tyre po rriten nga viti në vit. Sidoqoftë, kjo nuk është për t'u habitur: duke pasur parasysh numrin e apartamenteve me madhësi të vogël në vendin tonë dhe numrin e njerëzve që jetojnë në to, të cilët po përpiqen me të gjitha forcat e tyre të zgjerojnë të paktën pak hapësirën e disponueshme të jetesës, teknologjinë e ndërtuar ka një të ardhme të ndritur. Kjo është veçanërisht e vërtetë për frigoriferët, të cilët kanë qenë gjithmonë të famshëm për të zënë shumë hapësirë ​​në kuzhinë. Prandaj, do të jetë e drejtë të diskutojmë llojet e frigoriferëve të integruar dhe mënyrën e instalimit të tyre.
Si të ndërtojmë një frigorifer?
Modele të ndryshme të frigoriferëve të integruar dallohen nga sistemi i kulmit të derës. Frigoriferi mund të ndërtohet në kabinet pa përdorimin e menteshave. Ky është një " pantograf sistem": në derën e përparme të kabinetit është e bashkangjitur direkt në derë frigorifer, dhe të dy dyert nuk lëvizin në lidhje me njëri-tjetrin gjatë lëvizjes.
Nëse frigoriferi është i integruar në një dollap me mentesha në derë, atëherë ky është një sistem hekurudhor alternativ. Dyert e kabinetit dhe frigoriferit rrëshqasin relativisht me njëri-tjetrin kur lëvizin. Me këtë sistem, pesha e të dy dyerve shpërndahet në mënyrë të barabartë midis menteshave të dollapit dhe frigoriferit të integruar.
Një frigorifer i çdo madhësie mund të ndërtohet në setin e kuzhinës së projektuesit sipas zgjedhjes suaj. Mund të jetë një dhomë e vogël frigoriferike me madhësinë e një tavoline, ose frigoriferë të gjatë deri në tavan.
Frigoriferi nuk ka pse të duket aspak si një gardërobë. Për shembull, një risi unike nga Ariston është një kuti frigorifer me mure transparente. Pa hapur frigoriferin, menjëherë mund të shihni produktet në të. Shtë një pajisje ftohëse funksionale dhe moderne që përshtatet lehtësisht në çdo hapësirë ​​kuzhine.
Karakteristikat e frigoriferëve të integruar
Frigoriferët e integruar kanë të njëjtat funksione si frigoriferët konvencionalë, përveç kësaj, ato kanë një numër përparësish:
1. Modalitetet e kursimit të energjisë. Mund t'i ndizni gjatë pushimeve në mënyrë që të mos keni nevojë të lini derën e frigoriferit të hapur;
2. " Kamera zero ". Ky funksion ju lejon të ruani ushqimin në temperaturën dhe lagështinë optimale, e cila ju lejon t'i mbani të freskëta më gjatë sesa në një frigorifer konvencional;
3. Përfitueshmëria. Frigoriferët e integruar kanë izolim të mirë termik të mureve;
4. Zhurmë e ulët në sfond. Panelet dekorative parandalojnë depërtimin e zhurmës në hapësirën e kuzhinës
5. Kapaciteti. Pajisjet e integruara zënë më pak hapësirë, por në të njëjtën kohë kanë më shumë kapacitet.
Një frigorifer mund të ndërtohet në pothuajse çdo ambient të brendshëm të një shtëpie, zyre, vitrinash.

Frigoriferë të integruar: llojet dhe metodat e instalimit
Frigoriferë të integruar: llojet dhe metodat e instalimit
Frigoriferë të integruar: llojet dhe metodat e instalimit
Frigoriferë të integruar: llojet dhe metodat e instalimit Frigoriferë të integruar: llojet dhe metodat e instalimit Frigoriferë të integruar: llojet dhe metodat e instalimitHome | Articles

December 3, 2022 18:58:08 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting